Frisk på lidt 4-stjernet luksus i Spanien? I dag har jeg fundet et godt rejsetilbud til Fuerteventura. Du får en hel uge på lækkert 4-stjernet resort og fly tur/retur fra Billund for kun kr. 1.792.

Rejseperioden er fra den 12. maj til den 19. maj 2019.

Betancuria i Fuerteventura - Spanien

Flybilletter til Fuerteventura

Læn dig tilbage og nyd et direkte fly fra Billund Lufthavn til Fuerteventura til kun kr. 798.

Billige flybilletter fra Billund til Fuerteventura
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver med Atlantic Airways ved Apollorejser fra søndag den 12. maj til søndag den 19. maj. Da du allerede letter fra Billund kl. 06:00, har du god tid på destinationen på førstedagen.

På afrejsedagen skal du afsted kl. 10:45 og lander i Danmark igen kl. 16:30.

Der kan tilkøbes mad tur/retur til en pris på kr. 70 person.

Hos Atlantic Airways må der medbringes én håndbagage (maks. mål: 50 x 40 x 25 cm) på maks. 5 kg. Ønskes der mere bagage kan 23 kg tilkøbes for kr. 350 person.

Hvis de overnævnte datoer ikke passer dig, så kan du for samme pris flyve fra Billund til Fuerteventura og retur fra søndag den 5. maj til søndag den 12. maj og samme pris på resortet i denne periode.

> BOOK FLYBILLETTER PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Fuerteventura

Dette luksuriøse 4-stjernede resort ligger i den nordlige del af Fuerteventura. Du får hele opholdet – alle 7 overnatninger – for kun kr. 994 (per næse ved to personer).

Pierre & Vacances Fuerteventura Origomare
Screenshot fra momondo.dk

Resortet har vandaktiviteter, flere restauranter og barer samt sportsfaciliteter blandt andet med gratis fitnessrum, tennis, minigolf og mere til. Der tilbydes gratis underholdning til børn og unge og personalet vil arrangere turneringer og andre spændende ting. Du har mulighed for at købe diverse ting i resortets minimarked.

Resortet har yderligere 5 pools med vandlandet Craterpark. Vandlandet har åbent alle dage mellem kl. 11:00 og 17:00. Stranden er inden for kort afstand og resortet tilbyder gratis transport til og fra stranden.

  • Linje 1: Fra resortet til El Cotillo (kun om fredagen) – afgang kl. 10.30 og retur kl. 15.30
  • Linje 2: Fra resortet til Corralejo (lørdag til torsdag) – afgang kl. 11.30 og retur kl. 17.45

Dit værelse/hus har egen terrasse med spiseplads, aircondition og TV. Du har eget køkken med ovn, keramisk komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine samt eget badeværelse med badekar eller bruser. Du har hertil egen spiseplads samt sofa, hvor du kan slappe af.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Fuerteventura

Jeg vil anbefale, at man lejer sin egen bil på Fuerteventura, da offentligt transport er begrænset.

Det er heldigvis ret billigt at leje bil på fuerteventura. For hele dit ophold kan du leje en bil for kun kr. 164. Her er der inkluderet afbestilling, ansvarsforsikring, ubegrænset kilometertal og mere til.

> LÆS MERE OG LEJ BIL VIA MOMONDO.DK

Stemningsbilleder fra Fuerteventura

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien