For kun kr. 1.346 får du en uge på den fredelige græske ferieø Karpathos. Du bor på et dejligt 3-stjernet hotel og flyver tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 8. maj til den 15. maj 2019.

Solferie på Karpathos i Grækenland

 

Om Karpathos

Karpathos er en græsk ø, som er beliggende mellem Rhodos og Kreta i den sydlige del af det Ægæiske Hav. Karpathos er langt mindre turistet end de kendte ferieøer Kreta, Rhodos og Kos.

Karpathos er en fredelig ø, hvor der er masser af strande, smukke byer, vild natur og krystalklart vand. Det perfekte sted til en rigtig afslappende og oplevelsesrig ferie. Øen har omkring samme areal som Als og Langeland.

Flybilletter til Karpathos

I dag har jeg via travelmarket.dk fundet denne billige flyrejse med Spies fra Københavns lufthavn til Karpathos fra onsdag den 8. maj til onsdag den 15. maj til kun kr. 599.

Flybilletter fra København til Karpathos
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver fra Københavns lufthavn kl. 07:05 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen. Du flyver fra Karpathos kl. 12:40 og skal derved ikke stresse og skynde dig afsted på rejsedagen. Du sparer hele kr. 2.300 per flybillet!

Da du flyver med JetTime, er der en håndbagage på maks. 5 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg. kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 15 kg indchecket bagage + 5 kg håndbagage til kr. 250 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet kan det tilkøbes fra kr. 169 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Karpathos

Dette 3-stjernede hotel, Finiki View Hotel, ligger kun 100 meter fra havet.
Dette hotel får du med alle 7 overnatninger for kun kr. 847 (per næse ved to personer).

Finiki View Hotel Apartments - Karpathos
Screenshot fra momondo.dk

Hvis du hertil ønsker morgenmad inkluderet, så kan det tilkøbes for kun kr. 94 for hele opholdet. Morgenmaden vil såfremt blive serveret på en nærliggende restaurant kun 200 meter fra hotellet.

På hotellet er der blandt andet døgnåben reception, bar og et minimarked. Du kan nyde din ferie ved hotellets pool. Fra poolen og hotellet har du en fantastisk udsigt udover landsbyen Finiki, havet og Karpaterne. Der er mulighed for at benytte hotellets wi-fi uden beregning.

Dit værelse på 35 kvadratmeter har eget badeværelse, aircondition, eget køkken med mulighed for madlavning samt spiseplads. Du har udsigt udover havet, by eller pool.

> LÆS MERE OM HOTELLET OG BOOK VIA MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Karpathos

Når du bor på Finiki View Hotel, tilbydes der lufthavnstransport. Jeg vil anbefale, at man kontakter hotellet ved booking.

En anden mulighed er at leje egen bil. Via holidayautos.com kan du f.eks. leje en Citroen C1 eller lignende til kun kr. 375 per person.

Lejebil på Karpathos på Grækenland
Screenshot fra holidayautos.com

Der er flere ting inkluderet i denne pris – f.eks. tyverisikring, afbestilling, kollisionsskadedækning og tredjemandsansvar. Jeg vil som altid råde til, at man læser betingelserne igennem inden booking for at styr på, hvad aftalen indeholder.

> LÆS MERE OG BOOK PÅ HOLIDAYAUTOS.COM

 

Stemningsbilleder fra Karpathos