Oplev maleriske Madeira i Portugal en hel uge for kun kr. 1.972. Du får lækkert 3-stjernet hotel med morgenmad og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 6. maj til den 13. maj 2019.

Ferie i Funchal - Madeira i Portugal

 

Flybilletter til Madeira

På travelmarket.dk har jeg fundet denne billige flyrejse med Spies fra København lufthavn til Funchal, Madeira fra mandag den 6. maj til mandag den 13. maj til kun kr. 299.

Flybilletter fra København til Madeira
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver fra Københavns lufthavn kl. 07:00 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen. Du flyver fra Madeira kl. 12:00 og skal derved ikke stresse og skynde dig afsted på rejsedagen. Du sparer hele kr. 2.900 per flybillet!

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg. kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 300 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVLMARKET.DK

Hotel på Madeira

Dom Pedro Garrajau er et lækkert 3-stjernet hotel, som ligger mellem den største by på Madeira, Funchal og Caniço. Dette hotel kan du få til kun kr. 1.673 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger.

Dom Pedro Garajau - Madeira i Portugal
Screenshot fra momondo.dk

Du kan slappe af på liggestolene ved en af hotellets pools. Hotellet har indendørs pool med skydetag, afslapningspool og infinity pool.

Hvis du ønsker at dyrke lidt motion, så har hotellet en sportsbane og her har du muligheden for at spille volleyball og badminton. Der er wi-fi tilgængelig på hotellet. Du har nærmeste supermarked kun 100 meter fra hotellet. Du har morgenmad inkluderet i denne pris.

Dit værelse indeholder siddekrog, TV, eget badeværelse med badekar eller bruser. Dit værelse har egen balkon med udsigt over haven eller Atlanterhavet.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Madeira

Ønsker du at leje en bil, mens du er på Madeira, så er det muligt til en rigtig fornuftig pris. Du kan f.eks. leje en Fiat 500 eller lignende til kun kr. 356 (per næse ved to personer).

Lejebil på Madeira i Portugal
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK LEJEBIL VIA MOMONDO.DK

Du har også mulighed for at bestille transport fra lufthavnen og til hotellet hjemmefra. Her kan du komme tur/retur for kun kr. 108 per person.

> TJEK LUFTHAVNSTRANSPORT PÅ SHUTTLEDIRECT.COM

 

Stemningsbilleder fra Madeira

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien