Interesseret i en billig solferie på Rhodos i maj 2019? Hvis du selv sammensætter hotel og fly får du en hel uge for kun kr. 2.072. Hotellet er 3-stjernet med all-inclusive og du flyver fra København.

Rejseperioden er fra den 5. maj til den 12. maj 2019.

Lindos på Rhodos i Grækenland

 

Flybilletter til Rhodos

I dag har jeg fundet denne billige flybillet tur/retur fra Københavns Lufthavn til Rhodos til kun kr. 1.198 per person via flysøgemaskinen momondo.dk.

Flybilletter fra København til Rhodos
Screenshot fra momondo.dk

Du tager afsted fra København søndag den 5. maj og har hjemkomst søndag den 12. maj.

Da du allerede flyver fra København kl. 07:10, har du god til at nyde Rhodos på førstedagen. På afrejsedagen skal du afsted ved middagstid og derved skal du ikke stresse samt tidligt op for at nå flyet.

Du vil flyve med SAS via Apollo og du har dermed 8 kg håndbagage inkluderet. Du har mulighed for at tilkøbe flere kilo, hvis det ønskes.

> BOOK FLYBILLETTERNE VIA MOMONDO.DK

Hotel på Rhodos

Det 3-stjernede Lardos Bay Hotel med all-inclusive får du til kun kr. 874 (per næse ved to personer) for alle 7 nætter. Jeg har ligeledes fundet dette hotel via momondo.dk. Herfra bliver du videresendt til hotels.com og her skal du scrolle lidt ned for at finde opholdet med all-inclusive.

Lardos Bay - Rhodos i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

På hotellet har du en dejlig stor pool og separat børnepool, hvis du ønsker at prøve noget andet end poolen, så er der kun 250 meter til nærmeste badestrand. Du har ligeledes kun 250 meter til nærmeste supermarked, som ligger ved badestranden. Der er gratis wi-fi tilgængelig.

Dit værelse på Lardos Bay Hotel har aircondition, TV, køleskab og mere til. værelset har desuden eget badeværelse med mulighed for badekar og balkon med udsigt over Det Ægæiske Hav.

Hvis man følger strandpromenaden i lidt tid, så vil man ankomme til ”Water Sports Rodos – Action”. Her kan du vælge i mellem af hav af aktiviteter, som blandt andet leje din egen speedbåd, prøve jet ski, waterski og meget andet.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET VIA MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Rhodos

Hotellet tilbyder transport til og fra lufthavnen. Hotellet oplyser at det koster 20€ per person. Jeg vil her anbefale, at man tager kontakt til hotellet ved booking.

Stemningsbilleder fra Rhodos

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien