Skal du have badeferie til under en tusse, så er her en rigtig god mulighed. Jeg har fundet et tilbud på en uges ferie på Rhodos i Grækenland til kun kr. 966. Du bor på 3-stjernet hotel med morgenmad og flyver tur/retur fra København.

Rejsesperioden er fra den 5. maj til den 12. maj 2019.

Rhodos by - Grækenland

 

Flybilletter til Rhodos

De billige tur/retur flybilletter fra København til Rhodos er fundet på momondo.dk til kun kr. 598.

Flybilletter fra København til Rhodos
Screenshot fra momondo.dk

Du tager afsted fra København søndag den 5. maj og har hjemkomst søndag den 12. maj. Da du flyver fra København kl. 08:35, har du god tid til at nyde førstedagen på destinationen.

På afrejsedagen skal du afsted ved middagstid og derved skal du ikke stresse samt tidligt op for at nå flyet.

Du vil flyve med JetTime via TUI og du har dermed 5 kg håndbagage inkluderet. Du har mulighed for at tilkøbe flere kilo samt måltid ombord.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Rhodos

Det 3-stjernede Lardos Bay Hotel med morgenmad får du til kun kr. 368 (per næse ved to personer) for alle 7 overnatninger. Jeg har fundet dette hotel på trivago.dk og herfra skal du gå gennem AMOMA, hvor du får overnatningsprisen til kun kr. 105 (ved to personer).

Hotel Lardos Bay - Rhodos i Grækenland
Screenshot fra trivago.dk

På hotellet har du en dejlig stor pool og separat børnepool. Hvis du ønsker at prøve noget andet end poolen, så er der kun 250 meter til nærmeste badestrand. Du har ligeledes kun 250 meter til nærmeste supermarked, som ligger ved badestranden. Der er gratis wi-fi tilgængelig.

Dit værelse på Lardos Bay Hotel har aircondition, TV, køleskab og mere til. Værelset har desuden eget badeværelse med mulighed for badekar og balkon med udsigt over Det Ægæiske Hav.

Hvis man følger strandpromenaden i lidt tid, så vil man ankomme til ”Water Sports Rodos – Action”. Her kan du vælge i mellem af hav af aktiviteter, som blandt andet leje din egen speedbåd, prøve jet ski, waterski og meget andet.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Rhodos

Hotellet tilbyder lufthavnstransport til og fra lufthavnen. Hotellet oplyser at det koster 20€ per person. Jeg vil her anbefale, at man tager kontakt til hotellet ved booking.

Stemningsbilleder fra Rhodos