Med rejsebureauet Sunweb kan du få 1 uges billig vinterferie i Egypten. Nærmere bestemt går rejsen til ferieparadiset Hurghada.

For kun kr. 2.499 (ved 2 personer) bor du på 4-stjernet all-inclusive resort – og så inkluderer prisen sågar også fly tur/retur og transfer.

Vinterferie i Hurghada

Det er ved at være oppe over, hvis du vil sikre dig en billig vinterferie. Denne tur er med afrejse den 8. december fra Københavns Lufthavn. På det tidspunkt af året er der ret behageligt i Hurghada med en gennemsnitlig dagstemperatur på cirka 22 grader.

1 uges vinterferie i Hurghada
Screenshot fra sunweb.dk

> BOOK REJSEN PÅ SUBWEB.DK

Pickalbatros Aqua Park Resort

Du bliver forkælet på det 4-stjernede all-inclusive Pickalbatros Aqua Park Resort, som byder på en række faciliteter for hele familien. Blandt andet kan du nyde det store vandland med mange vandrutsjebaner, slappe af på stranden i kort gåafstand fra hotellet eller forkæle dig selv i hotellets spacenter.

For de meget aktive er der desuden mulighed for blandt andet at spille bordtennis, tennis og volleyball.

Du bliver indkvarteret på et nyrenoveret værelse med mulighed for familieværelse med plads til 4 personer.

All-inclusive

Da hotellet er med all-inclusive, undgår du at trække læderet op af lommen på det meste af rejsen. Hotellet byder på flere forskellige temarestauranter og du kan i løbet af dagen frit bestille drikkevarer, snacks og is.

> BOOK REJSEN PÅ SUBWEB.DK

Stemningsbilleder fra Hurghada