For kun kr. 3.233 kan du nyde 10 nætter i Alanya i Tyrkiet i juni 2019. Med i prisen er 3-stjernet poolhotel og tur/retur flybilletter fra Hamborg.

Rejseperioden er fra den 9. juli til den 19. juli 2019.

Alanya havn i Tyrkiet

 

Henriette fra Skive har forespurgt på dette rejsetilbud fra RejseSpion. Hun og hendes tre rejsepartnere har et stort ønske om at komme til Cypern, Kreta eller Tyrkiet i uge 28 og 29. De ønsker et ophold med morgenmaden inkluderet.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Antalya

Jeg har fundet disse flybilletter til Antalya fra tirsdag den 9. juli til fredag den 19. juli til kr. 2.357 per person.

Flybilletter fra Hamborg til Antalya i Tyrkiet
Screenshot fra momondo.dk

Du tager afsted fra Hamborg lufthavn kl. 12:30 og vil lande i Antalya kl. 17:00. Herefter har du 10 overnatninger, hvor du kan nyde ferien i Tyrkiet, inden turen går hjem den 19. juli med afgang kl. 09:00 fra Antalya og ankomst i Hamborg kl. 11:40.

Med i denne pris er 20 kg indchecket bagage inkluderet.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Alanya

Det 3-stjernede hotel, Happy Homes Apart Hotel, ligger i centrum af Alanya. Du får dette til kr. 876 (per næse ved 4 personer) for alle 10 nætter. Med i denne pris er morgenmad inkluderet.

Happy Homes Apart Hotel
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra Cleopatra-stranden. Hotellet har egen udendørs pool med parasoller og liggestole til fri afbenyttelse. Der er wi-fi i fællesområderne.

Jeres lejlighed har to soveværelser med eget køkken med ovn, køleskab, kogeplader, køkkengrej, spiseplads, så der er mulighed for at lave egen mad. Der er tv, aircondition og balkon. Derudover er der eget badeværelse.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Hvis du ønsker et alternativ, så er dette 4-stjernede hotel et godt bud. Du for det for kun kr. 1.489 (per næse ved 4 personer) for alle 10 nætter – inklusiv morgenmad.

Boreas Suit Hotel
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

En mulighed for at komme til og fra lufthavnen er at tage shuttlebus. Transporten skal bookes hjemmefra og kommer til at koste omkring kr. 94 tur/retur per person.

> BOOK TRANSPORTEN PÅ HOLIDAYTAXIS.COM

 

Stemningsbilleder i Alanya