Drømmer du om at opleve smukke Hua Hin i Thailand, så har jeg sammensat en rigtig god rejsedeal til dig. Du får 10 dages solferie på 4* resort i Hua Hin for kun kr. 4.614. Med i prisen er også fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 22. april til den 2. maj 2019.

Hua Hin by - Thailand

 

Der er varmt hele året rundt i Hua Hin, som nok må siges at være en af Thailands absolut bedste helårsdestinationer. Temperaturen ligger nogenlunde stabilt på omkring de 30 grader året rundt.

Flybilletter til Bangkok

Prisen på tur/retur flybilletterne til Bangkok er fundet på flysøgemaskinen momondo.dk til kun kr. 2.561. Det er en fornuftig pris, men vær tilgengæld opmærksom på relativt lange mellemlandinger både ud og hjem.

Flybilletter fra København til Hua Hin i Thailand
Screenshot fra momondo.dk

Der findes mange andre billige afgange til under kr. 3.000 kr til Bangkok, så hvis de overnævnte datoer ikke passer, så tøv ikke med at finde andre datoer, som passer ind i dit program.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Resort i Hua Hin

Dette vidunderlige 4-stjernede resort, The Imperial Hua Hin Beach Resort, som ligger i første række ud til stranden får du for kun kr. 2.053 for alle 10 overnatninger (per næse ved to personer).

The Imperial Hua Hin Beach Resort
Screenshot fra trivago.dk

Resortet har en strandrestaurant, hvor der serverer et bredt udvalg af thailandske og vestlige retter. Man kan desuden få fisk, skaldyr og fine vine. Du kan nyde spa samt udendørs swimmingpool i 30 graders varme eller tage en dukkert ved stranden.

Du har mulighed for at træne i fitnesscentret eller tage en afslappende tur i saunaen. Der bydes også på snooker. Hua Hins centrum kan nås med feriestedets gratis transportservice på cirka 10 minutter.

Værelserne er moderne og indeholder traditionelt thailandsk præg. Værelset på 28 kvadratmeter har gratis wi-fi, balkon, aircondition, eget badeværelse, minibar, tv og meget mere.

> BOOK RESORTET PÅ TRIVAGO.DK

Transport til og fra lufthavnen i Bangkok

Når du skal fra Bangkok til Hua Hin er der forskellige måder at komme frem og tilbage på.
En mulighed er, at resortet tilbyder lufthavnstransport fra Bangkok lufthavn til resortet.

Dog vil jeg anbefale at tage bussen, da det klart er det billigste. Du kan købe billetter ved bookingdisken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1. Billetten koster omkring kr. 55 per person og vil tage omkring 4 timer.

I bussen er der aircondition og gode sæder. Du vil blive sat af ved Hua Hin busstation, som er foran Hua Hin lufthavn og herfra har du kun 4 kilometer til resortet. Her vil jeg anbefale at tage en taxa det sidste stykke eller gå, hvis du har mod på det.

Stemningsbilleder fra Hua Hin

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien