Til Kim fra Aalborg har RejseSpion fundet denne 15 dages rundrejse i Thailand. Prisen ligger lige omkring kr. 7.000 og inkluderer alle hoteller og flybilletter.

Flydende marked - Bangkok i Thailand

 

Kim fra Aalborg har bedt RejseSpion finde en rejse til Thailand med besøg i Bangkok og på Koh Lanta. Kims rejseselskab består af 5 voksne og 2 børn.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter fra København til Bangkok

Vores bud til Kim er fra søndag den 23. februar til mandag den 9. marts med Norwegian. Jeg har på travelmarket.dk fundet disse billige direkte flybilletter til Bangkok til kun kr. 2.828.

Flybilletter fra København til Bangkok
Screenshot fra travelmarket.dk

Du flyver fra Københavns Lufthavn kl. 15:05 og lander i Bangkok lufthavn kl. 07:10 og derved ”sparer” du den første nat, da du overnatter på flyet. Herefter har du 15 dage, som kan nydes i fulde drag, inden turen går hjem kl. 10:00 om formiddagen mandag den 9. marts.

Når du flyver med Norwegian, rejser du som udgangspunkt på LowFare, hvor du har én gratis håndbagage på 10 kg inkluderet. Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, måltid ombord, sædereservation og mere til.

Hvis du regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at du opgraderer til LowFare+, da du derved har inkluderet én gratis håndbage på 10 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg, op til to måltider ombord samt gratis sædereservation.

LowFare+ koster kr. 500 mere per vej per næse og du sparer derved kr. 280 sammenlignet med køb af det inkluderede i LowFare+ separat.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel i Bangkok

Jeg har fundet to forskellige bud til hoteller i Bangkok fra 24. februar til 27. februar. Det var været lidt svært at finde hoteller med minimum 3 soveværelser, pool samt morgenmad inkluderet, men jeg har fundet nogen med pool og morgenmad inkluderet og alle med 3 soveværelser.

Hotel nr. 1

Dette 3-stjernede hotel ligger i hjertet af Bangkok i gåafstand til forskellige restauranter, butikker og dagligvarebutikker. Dette hotel får du til kr. 560 per person for 3 nætter. Hvis du ønsker én ekstra seng i lejligheden, så bliver det kr. 630 per person for 3 nætter.

Hotel i Bangkok
Screenshot fra momondo.dk

Når du bliver viderestillet til agoda.com, så skal du vælge lejligheden med 3 soveværelser. Der er udendørspool på hotellet, som kan benyttes mellem 10:00-16:00. Der er træningscenter til de voksne og legerum og legeplads til børnene. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Din store lejlighed har som sagt 3 værelser, opholdsstue med tv og spiseplads. Der er desværre ikke morgenmad inkluderet i denne pris, men lejligheden har et stort køkken med ovn, kogeplader, køleskab, køkkenudstyr og mere til. Der er yderligere badeværelse med mulighed for badekar.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Hotel nr. 2

Jeg har også fundet denne lejlighed med plads til hele 10 personer. Du får denne lejlighed for kr. 790 per person for 3 nætter. Morgenmad kan tilkøbes for kr. 63 per næse per dag.

Hotel i Bangkok
Screenshot fra momondo.dk

Der er gratis wi-fi på hotellet. Lejligheden har aircondition, tekøkken med mikrobølgeovn, køleskab og kedel. Der er tv samt eget badeværelse.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Fly fra Bangkok til Krabi

momondo.dk har jeg fundet disse billige flybilletter fra Bangkok til Krabi med Nok Air. Rejseperioden er fra torsdag den 27. februar til lørdag den 7. marts.

Disse billige direkte flybilletter til Krabi får du fra kun kr. 500 per næse.

Flybilletter fra Bangkok til Krabi
Screenshot fra momondo.dk

Jeg vil anbefale, at man booker flybilletterne direkte via Nok Airs egen hjemmeside, da man derved får bedre priser på ekstra bagage og andre ting ombord på flyet.

Du flyver fra Don Muang, Bangkok lufthavn* til Krabi lufthavn kl. 06:40 eller kl. 16:05. Det kan man selv vælge og flyruten tager 1 time og 20 minutter.

Fra Krabi lufthavn flyver du kl. 08:30 eller kl. 17:50. Det kan man selv vælge og vil være i Bangkok igen efter 1 time og 20 minutter.

Når du flyver med Nok Air, rejser du som udgangspunkt på ”Nok Lite”, hvor du har én gratis håndbagage på 7 kg inkluderet. Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, måltid ombord, sædereservation og mere til.

Hvis du regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at du opgraderer til ”Nok X-tra”, da du derved har inkluderet én gratis håndbage på 7 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg samt gratis sædereservation. ”Nok X-tra” koster kr. 75 mere per vej per næse.

*Bemærk det er en anden lufthavn i Bangkok, end den du ankom til fra Danmark.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Koh Lanta

Jeg har fundet denne 3-stjernede hotelvilla med privat pool til kun kr. 2.608 per person for 9 nætter. Der kan tilkøbes morgenmad for kr. 378 for 9 nætter per person.

Hotel på Koh Lanta i Krabi - Thailand
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger blot få minutters gang fra stranden. Fra hotellet er der under 5 minutters gang fra nærmeste hoteller.

Din villa har 3 soveværelser med tv og havudsigt. Eget badeværelse med spabad. Derudover er der eget køkken med kogeplader, spiseplads, køkkengrej og mere til. Der er gratis wi-fi samt aircondition.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Bangkok

Jeg har fundet det samme 3-stjernede hotel, som ligger i hjertet af Bangkok. Du skal bo på dette hotel de sidste 2 nætter fra 7. marts til 9. marts inden turen går hjem til Danmark igen.

Dette hotel får du til kr. 374 per person for 2 nætter. Hvis du ønsker én ekstra seng i lejligheden, så bliver det kr. 410 per person for 2 nætter.

Hotel i Bangkok
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Fra lufthavnen i Bangkok til hotellet vil jeg anbefale at tage metroen. Dette er nemt og til billige penge.

Fra Krabi lufthavn til hotellet på Koh Lanta er det muligt at benytte lufthavnstransport fra HolidayTaxis. Dette koster kr. 222 kr. + færgebilletten til/fra Koh Lanta tur/retur per person, hvis I rejser 7 personer afsted.

 

Stemningsbilleder fra rejsen