Denne rejse går til Lyon i Frankrig og kan laves billigt ved at kombinere fly fundet på momondo.dk og hotel fundet på trivago.dk. Du får 2 dage i Lyon på 4-stjernet lejlighedshotel og fly tur/retur fra København for kun kr. 1.143.

Rejseperioden er fra den 8. – 10. juni 2017.

2 dage i Lyon

Sådan cirka midt imellem Tyskland og Marseille finder du en af Frankrigs største byer – Lyon. Byen ligger på en halvø og huser lige omkring en halv million indbyggere.

Lyon i Frankrig

Et must-see i Lyon er katedralen Basilique Notre-Dame De Fourvière, som ligger på toppen af Mont Fourvière. Herfra har du en fortrinlig udsigt over store dele af Lyon. Tag eventuelt turen til toppen med den charmerende tandhjulstogbane, som baner sig vej via en smal tunnel inde i bjerget.

Du bør også finde tid til et besøg i den gamle bydel Vieux Lyon, som har gjort sig fortjent til en plads på UNESCO’s liste over bevaringsværdige steder. Det er et roligt og hyggeligt område med mange gode caféer og restauranter.

Lyon i Frankrig

Endelig er Lyon et shopping-mekka, og du har blandt andet i shoppinggaden Rue De La Republique rig mulighed for at få varmet Visa-kortet godt op. Hav også kortet klar ved spisetid, da Lyon kan bryste sig af lige omkring 30 dejlige Michelin-restauranter.

Apart’hotel Lyon Lumiere

trivago.dk har jeg fundet det 4-stjernede lejlighedshotel Apart’hotel Lyon Lumiere, som ligger cirka tre kilometer fra centrum af Lyon. Du får begge nætter på hotellet for kun kr. 562 (per næse ved to personer).

Apart'hotel Lyon Lumiere - Lyon i Frankrig
Screenshot fra trivago.dk

Lejligheden er moderne indrettet og tilbyder gratis wifi, TV og tekøkken.

På ejendommen kan du benytte spa med sauna og tyrisk bad med tillægsgebyr.

tripadvisor.dk har hotellet fået udmærkelsescertifikatet og desuden en rigtig flot rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

Du har mulighed for at tjekke hotellets nærområde ud via det interaktive kort herunder.

> BOOK HOTEL

Fly til dine 2 dage i Lyon

momondo.dk har jeg fundet tur/retur flybilletter til Lyon for kun kr. 581. Du flyver med easyjet fra København.

Flybilletter til Lyon i Frankrig
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at flyveren lander i Saint Exupery lufthavnen. Herfra skal du selv stå for transporten til hotellet, som er en tur på cirka 25 kilometer.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Lyon

Lyon i Frankrig

Lyon i Frankrig

 

Lyon i Frankrig

Lyon i Frankrig

Lyon i Frankrig

Lyon i Frankrig

Saint Georges broen - Lyon i Frankrig
Saint Georges broen
Saone floden - Lyon i Frankrig
Saone floden

 

Terreaux pladsen - Lyon i Frankrig
Terreaux pladsen