Jeg har fundet dette rejsetilbud til dejlige Hua Hin i Thailand i højsæsonen. Du får to uger på 3-stjernet pool-hotel og fly tur/retur fra København til kr. 6.904. Bemærk at prisen er baseret på 4 rejsende!

Rejseperioden er uge 29 og 29 2019.

Sainoi Beach i Hua Hin - Thailand

 

Henriette fra Jebjerg ved Skive har benyttet sig af RejseSpions gratis og uforpligtende rejseforslag. Er du også træt af nettets uoverskuelige jungle af rejsetilbud? Så gør som Henriette og skriv til os:

> Lad os også finde din næste rejse

Henriette ønsker at rejse med 3 andre – herunder et mindre barn. De vil gerne til Hua Hin i Thailand med flyafgang fra København eller Hamborg i ungernes sommerferie – uge 28 og 29. Se vores anbefalinger til Henriette herunder.

 

Flybilletter til Bangkok

Vores forslag til Henriette er fra lørdag den 6. juli til søndag den 21. juli med Norwegian med direkte fly til kr. 5.642 per person. Flypriserne til Bangkok er desværre ekstra dyre i juli måned.

Flybilletter fra København til Bangkok - Thailand
Screenshot fra momondo.dk

Der er afgang fra København lufthavn kl. 15:05 og man lander dagen efter i Bangkok kl. 06:50 og sparer derved første nat, da du sover på flyet. Herefter har du to hele uger, hvor du kan nyde din ferie.

Hjemrejsen er som sagt den 21. juli, hvor du flyver fra Bangkok kl. 09:10 og lander i København kl. 15:50.

Når du flyver med Norwegian, rejser du som udgangspunkt på LowFare, hvor du har én gratis håndbagage på 10 kg inkluderet.

Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, måltid ombord, sædereservation og mere til.

Hvis du regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at du opgraderer til LowFare+, da du derved har inkluderet én gratis håndbage på 10 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg, gratis måltid ombord samt gratis sædereservation.

LowFare+ koster kr. 500 per vej og du sparer derved kr. 280 sammenlignet med køb af det inkluderede i LowFare+ separat.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Hua Hin

Jeg har fundet dette 3-stjernede hotel, First Choice Suites, til kun kr. 1.262 for 14 nætter per person, hvis I rejser 4 afsted sammen.

First Choice Suites - Hua Hin i Thailand
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet har egen udendørs pool, fitnesscenter, gratis wi-fi. Endvidere er der en have og terrasse, som gæsterne kan nyde.

Lejligheden, med to soveværelser, er en rummelig lejlighed med aircondition, fuldt udstyret køkken, opholdsstue med sofa og spiseplads. Der er desuden eget badeværelse med badekåbe, gratis toiletartikler og tøfler.

> LÆS MERE OG BOOK PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen

Når du skal fra Bangkok til Hua Hin og tilbage igen, er der flere forskellige muligheder.

Jeg vil anbefale at tage bussen, da det klart er det billigste. Du kan købe billetter ved bookingdisken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1 i Bangkoks lufthavn. Billetten koster omkring kr. 55 per person og vil tage omkring 4 timer.

I bussen er der aircondition og gode sæder. Du vil blive sat af ved Hua Hin busstation, som er foran Hua Hin lufthavn og herfra vil jeg anbefale at tage en taxa det sidste stykke.

Stemningsbilleder fra Hua Hin