Få 4 dages billig solferie i Spanien. Du bor på 3-stjernet pool-hotel i byen Blanes på Costa Brava og flyver tur/retur fra Billund Lufthavn for samlet kun kr. 484!

Rejseperioden er fra den 30. april til den 4. maj 2019.

Tossa de Mar - Costa Brava i Spanien

 

Billige flybilletter til Costa Brava

Flybilletterne til Girona i Costa Brava er fundet på momondo.dk. Du flyver tur/retur fra Billund for kun kr. 180 med Ryanair.

Billige flybilletter til Costa Brava
Screenshot fra momondo.dk

Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Blanes

Dette 3-stjernede hotel ligger i Blanes kun 350 meter fra Costa Bravas kyst. Du får dette til kun kr. 303 (per næse ved to personer) for 4 nætter.

Apartamentos Europa - Blanes i Costa Brava
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet har egen pool med børnebassin og restaurant, hvis du ikke vil lave mad i egen lejlighed. Der er som sagt kun 350 meter til nærmeste strand, hvor der er en strandpromenade med diverse restauranter. Der er kun 250 meter til nærmeste supermarked, så du har mulighed for at købe ind til madlavning.

Din lejlighed på Apartamentos Europa indebærer siddekrog med sofa, tv og terrasse. Den indeholder desuden tekøkken som omfatter mikrobølgeovn, køleskab, kogeplader, kaffemaskine og spiseplads, så du derved har rig mulighed for at lave din egen mad. Der er badeværelse med brusebad eller badekar.

> LÆS MERE OG BOOK PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen

Du har mulighed for at leje din egen bil, når du er på ferie i Costa Brava. Du kan leje en Fiat Panda eller lignende fra kun kr. 35 (per næse ved to personer) for hele opholdet.

Lejebil i Costa Brava
Screenshot fra momondo.dk

Jeg vil som altid anbefale, at du man lejer lejebetingelserne igennem inden man lejer bilen, så man dermed er indforstået med hvad aftalen indebærer.

> BOOK LEJEBILEN VIA MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Costa Brava

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien