Få 4 dages dejlig ferie i den lille storby Gdansk i Polen. Når du selv sammensætter fly og hotel kan turen klares til kun kr. 809. Med i prisen er både lækkert wellnesshotel og fly tur/retur fra Billund.

Rejseperioden er fra den 6. april – 9. april 2019.

Ferie i Gdansk i Polen

 

Fly til Gdansk

På flysøgemaskinen momondo.dk har jeg fundet denne direkte flyrute mellem Billund og Gdansk. Prisen er kun kr. 221 tur/retur.

Fly fra Billund til Gdansk i Polen
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver fra Billund lørdag den 6. april kl. 17:40 og med direkte fly på kun 1 time og 15 min, vil du være i Gdansk kl. 18:55. Herefter har du 4 dage i Gdansk, hvor du kan nyde den dejlige by. Turen går hjem tirsdag den 9. april, hvor du tager fra Gdansk kl. 15:50 og vil være i Billund igen kl. 17:10.

Du flyver med Wizz Air og derved har du én håndbagage på maks 10 kg inkluderet (40 x 30 x 20 cm).

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Gdansk

Jeg har fundet dette 3-stjernede wellnesshotel i Gdansk fra den 6. april til 9. april til kun kr. 588 per person (ved to personer) for alle tre nætter.

Hotel Mercure Gdansk Posejdon - Hotel i Polen
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet rummer en flot indrettet restaurant, hvor man har mulighed for at nyde tilkøbt morgenmad. Der er gratis wi-fi og lækkert spa-område, hvor man har mulighed for at nyde spa-/wellnesspakker, damprum, sauna og en pool.

Hotellet tilbyder yderligere fitnessfaciliteter, hvis man ønsker at være lidt aktiv på ferien.

Hotellet ligger kun 350 meter fra stranden, hvor man kan gå en hyggelig tur og kun 500 meter fra toglinjen, som går ind til centrum.

Værelset indeholder en dejlig dobbeltseng, en lille hyggelig siddekrog, hvor der er mulighed for at nyde te eller kaffe, som kan laves på kaffe-/temaskine. Der er et TV med kabelkanaler og gratis wi-fi. Du får et privat badeværelse med eget badekar og bruser. – morgenmad kan tilkøbes, hvis det ønskes.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til og fra lufthavnen i Gdansk

Det er muligt at tage med tog og bus fra lufthavnen med lidt stop undervejs. Dog vil jeg anbefale at tage kontakt til hotellet, da de tilbyder lufthavnstransport.

Stemningsbilleder fra Gdansk