Trænger du til en lille storbyrejse, så kan du nyde denne 4-dages tur til den østrigske hovedstad. For kun kr. 752 får du 4 dage i Wien med indkvartering på centralt hotel og fly tur/retur.

Wien byder på mange forskellige oplevelser. Her kan du shoppe, nyde hyggelige caféer, muséer og meget mere.

Rejseperioden er fra den 31. marts – 3. april 2019.

Solnedgang i Wien - Østrig

 

Flybilletter til Wien

Denne tur er med afrejse fra Billund Lufthavn. Du rejser fra Billund søndag den 31. marts, og vil allerede om aftenen kunne nyder Wiens herligheder. Efterfølgende vil du have to hele dage i storbyen – med hjemrejse onsdag den 3. april.

Billetterne til kun kr. 158 tur/retur er fundet på skyscanner.dk.

Flybilletter: Billund til Wien
Screenshot fra skyscanner.dk

Du flyver med Wizz Air. Her har du én lille håndbagage (40 x 30 x 20 cm) på maks. 10 kg inkluderet. Ønsker du en større håndbagage eller kuffert, kan det tilkøbes.

> BOOK BILLETTERNE PÅ SKYSCANNER.DK

Hotel i Wien

Tilsvarende billigt hotel har jeg fundet på trivago.dk. Du er et fint 3-stjernet hotel centralt i Wien. Prisen for alle tre nætter er kun kr. 594 (per næse ved to personer).

Hotel Mocca - Wien i Østrig
Screenshot fra trivago.dk

Dette moderne hotel er beliggende i et dejligt kvarter. En god afstand til seværdighederne i Wien, som man nemt kan komme til med offentlig transport.

Du får et stort dobbeltværelse på 20 kvadratmeter, hvor du kan nyde godt af gratis wi-fi, eget badeværelse, TV, mulighed for at lave egen kaffe/te, eget skrivebord, eget pengeskab og mere til. Der kan tilkøbes morgenmad for bare kr 56 per dag (ved rejse for to), hvis man booker det hjemmefra.

> BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Transport til og fra lufthavnen i Wien

Du har gode muligheder for at benytte dig af offentlig transport. Du kan tage toget fra lufthavnen til Wien Mitte og derfra gå til metrostationen Landstraße (1 min væk) og herefter stå af på Zieglergasse og gå cirka 450 meter til hotellet.

En anden mulighed er, at hotellet tilbyder lufthavnstransport til kun kr. 135 per person (ved rejser for to).

Seværdigheder i Wien

Jeg vil anbefale at tage en tur til Schönbrunn slot og Tiergarten Schönbrunn. Slottet er en af de vigtigste kulturskatte i Østrig. Tiergarten Schönbrunn er Wiens zoologiske have, som er fra 1752. Dyrhaven er en af verdens få zoologiske haver, hvor du kan se pandaer.

Vi kan næsten ikke komme uden om shopping, når vi er i en storby. Mariahilferstrasse er Wiens største shoppegade, der begynder bag Kunsthistorisk Museum og strækker sig et par kilometer væk fra centrum. På shoppegaden findes alt og især modetøj er et hit.

Vi skal også have et museum med på seværdighedslisten.

Bag domkirken Stephansdom i Domgasse boede Mozart fra 1784-1787 i en fireværelses lejlighed. I dag indgår lejligheden i et større, nyindrettet interaktivt museum kaldet Mozart Vienna Museum. Her sættes også fokus på komponistens tid samt på tidens musikalske verden.

Stemningsbilleder fra Wien

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien