Har du endnu ikke booket sommerferien? Så har jeg i dag fundet en billig ferie i Berlin i juli måned. Booker du hotel og fly individuelt hos henholdsvis skyscanner.dk og momondo.dk, så kan du få 4 nætter på 4-stjernet hotel og fly tur/retur for kun kr. 1.489.

Rejseperioden er fra den 11. – 15. juli 2018 og der er afgang fra lufthavnen i Billund.

Ferie i Berlin i juli

På trods af højsæsonen kan du med dette tilbud få en billig ferie i en af Europas fedeste storbyer. Berlin er dejlig året rundt, men helt formidabel når solen skinner – og det burde der være gode chancer for i juli.

Læs videre herunder og se hvordan du selv sammensætter rejsen.

The Weinmeister Berlin-Mitte

skyscanner.dk har jeg fundet det 4-stjernede The Weinmeister Berlin-Mitte til kun kr. 1.171 (per næse ved to personer) for alle 4 nætter.

The Weinmeister Berlin-Mitte
Screenshot fra skyscanner.dk

Det er et super lækkert hotel i hjertet af storbyen. Hotellet ligger i Berlins Mitte-kvarter kun 5 minutter gang fra Alexanderplatz – og desuden med metrostation lige uden for døren.

Du bliver indkvarteret på et værelse med ekstra stor seng, værdiskab, fladskærms TV, gratis WiFi og eget badeværelse med regnbruser. Desuden har hotellet eget spaområde, som tilbyder massage- og skønhedsbehandlinger.

Hotellet er omgivet af designbutikker, men brug evt. det interaktive kort herunder for at få en bedre fornemmelse af nærmiljøet.

BOOK HOTELLET

Billige flybilletter til Berlin

På flysøgemaskinen momondo.dk har jeg fundet de billige flybilletter til Berlin. Du flyver tur/retur med Ryanair fra Billund Lufthavn for kun kr. 318.

Billige flybilletter fra Billund til Berlin
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at du lander i Schönefeld lufthavnen, hvorfra du selv skal arrangere transport til hotellet. Det er en tur på cirka 23 kilometer.

BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Berlin