rejsetag

Fødselsdage ved familie og venner er altid lige rundt om hjørnet, og vi kender alle til, hvor svært det sommetider kan være at finde den helt rette gave til ens god ven, kæreste eller mand. Du ønsker måske at give noget personligt, som fødselaren ikke selv var klar over, at han stod og manglede. Selvom fødselaren kan finde på at sige ”Jeg har ingen ønsker, så du finder bare på noget” – så er dette langt nemmere sagt end gjort. Du har måske allerede plantet dig et par gode ideer i hovedet, men hvis du alligevel tænker, at det kunne være rart med et par forslag til ønsker, så bør du læse med nedenfor.

Gaver til ønskelisten

 

Oplevelser I aldrig glemmer

Oplevelser er den perfekte gaveide til vedkommen der står, og ikke mangler noget. Hiv en dag ud i kalenderen og planlæg en eftermiddag, en hel dag eller en weekend, hvor du styrer programmer. Her har I sammen mulighed for nogle hyggelige timer, hvor i, uanset hvilken oplevelse du finder på, kan nyde hinandens selskab. Der findes et hav af muligheder indenfor oplevelser – ølsmagning, ballonflyvning, madlavningskurser, weekendophold og meget mere. Det vigtigste er, at du sammen med fødselaren får en superfed og uforglemmelig oplevelse, som I begge vil tænkte tilbage på i rigtig mange år. Så lige meget om du vælger en større eller mindre oplevelse, så vil det helt sikkert skabe uforglemmelige minder for jer begge.

Ballonflyvning

Gem minderne i en fælles fotobog

Overrask fødselaren med en personlig fotobog, som helt sikkert vil få stor betydning hos jer begge. Få fremkaldt nogle af de mange billeder I har fået taget sammen gennem tiden, og klistre dem fast i en fin bog, med en tilhørende kort tekst til hvert billede. Lav et kreativt tilbageblik, hvor I sammen mindes de mange hyggelige timer, og efterlad nogle tomme sider til sidst, så fødselaren selv har mulighed for at udfylde dem i fremtiden. En fotobog er sjov og underholdende at slå op i, og med årene vil I kunne mindes de mange sjove stunder. En fotobog er en meget personlig gave, som vil få stor værdi for jer, og som helt sikkert vil give et smil på læben i rigtig mange år fremover.

Fotobog

Fodtøj til enhver lejlighed

Et par gode og smarte sko er aldrig af vejen. Køb et par sko, som fødselaren ikke vidste han stod og manglede. Forslag hertil kunne være et par fede sneakers, løbesko, hverdagssko, eller et par vandrestøvler, så fødselaren kan komme ud og vandre i den smukke danske natur, eller benytte dem i andre outdoor-sammenhængen. Det kan være vedkomne løber meget og hertil mangler nye løbesko, så motivationen til at komme afsted stiger, eller fødselaren skal på vandretur, og hertil mangler et bare solide vandrestøvler. Mulighederne er mange, og hvis størrelsen eller design ikke passer vedkomne, er det heldigvis ikke værre, end at det er muligt at bytte dem. I kender hinanden godt, og du har højest sandsynlig et godt indblik i, hvad der vil falde i fødselarens smag.

Vandrestøvler

Elektronik

Er fødselaren bare vild med elektronik, gadgets og alt hvad dette indebærer, så er der nogle gode og oplagte ønsker til denne lejlighed. Forslag til elektronik og gadget kunne være et nyt computertastatur, computerspil, højtalere, høretelefoner og meget andet. Der er et hav af valgmuligheder blandt elektronisk udstyr og prisklassen varierer, så gaven vil nødvendigvis ikke komme til at koste en formue, og nogle gange er glæden ved at give gaver oftest større end glæden ved at modtage dem.

Elektronik og gadgets