Nyd en sviptur til Barcelona i slutningen af juli. Det er stadig højsæson, så priserne er desværre ikke helt i bund. For kr. 2.848 får du 4 nætter på lækkert poolhotel og fly tur/retur fra Billund.

Rejseperioden er fra den 28. juli til den 1. august 2019.

Stranden i Barcelona - Spanien

 

Helena fra Aarhus har benyttet sig af RejseSpions gratis og uforpligtende service til at finde en billig rejse.

Helena og hendes rejsepartner har et stort ønske om at komme til Barcelona i sommerferien 2019. De er på udkig efter en kort ferie fra den 28. juli til den 1. august på et hotel med pool, træningscenter og WiFi. RejseSpions rejseforslag kan ses herunder.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Barcelona

Jeg har fundet dette fly fra Billund Lufthavn til Barcelona lufthavn. Du kan få det til kr. 1.547 tur/retur.

Flybilletter fra Billund til Barcelona
Screenshot fra momondo.dk

Du tager afsted mandag den 28. juli kl. 06:20 og lander i Barcelona kl. 13:05 med en mellemlanding i Frankfurt lufthavn. Herefter har du tre hele dage, inden turen går hjem torsdag den 1. august kl. 16:00 fra Barcelona og ankomst i Billund kl. 22:35 med en mellemlanding i Frankfurt lufthavn.

Du kan også på udrejsedagen vælge at rejse kl. 14:25 og være i Barcelona kl. 19:30

Med i denne pris er én håndbagage på 8 kg. inkluderet per person. Hvis du ønsker at tilkøbe 23 kg. indchecket bagage, så koster det kr. 370 i alt per person.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Barcelona

Jeg har fundet dette poolhotel i Barcelona. Du får det til kr. 1.301 (per næse ved to personer) for alle 4 nætter.

Sunotel Junior - Barcelona i Spanien
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger blot 300 meter fra Francesc Macià-pladsen og byder på panoramaudsigt fra tagterrassen, hvor der er spabad og swimmingpool. Der er gratis wi-fi.

Hotellet ligger 5 minutters gang fra metrostationen, Hospital Clinic. Herfra kan du nemt komme rundt i Barcelona, både til blandt andet Ramblaen og Camp Nou.

Du får et dobbeltværelse med tv, gratis wi-fi, aircondition, eget badeværelse og mere til.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Den nemmest og mest enkle måde at komme til/fra lufthavnen og til hotellet er med taxa. Dog kan dette godt blive lidt dyrt i takt med de 26 kilometer, der er fra lufthavnen og til hotellet.

En anden mulighed er at tage metroen. Her skal du fra lufthavnen med L9 (orange linje) mod Zona Universitaria og stå af på stationen, Coliblanc. Herfra skal du med L5 (blå linje) mod Vall d’Hebron og stå af på stationen, Hospital Clinic, hvor du kun har 5 minutters gang til hotellet.

Stemningsbilleder fra Barcelona