rejsetag

Storbyferie er en fantastisk hyggelig ferie uanset hvilken alder man er, men det er bare noget andet at rejse til en storby i mens man er ung, da storbyerne byder på et helt unikt byliv med en masse vildskab og farver. I denne artikel vil vi præsentere de 4 storbyer, du skal besøge inden du bliver 30 år.

Storbyferie i London

London – Den æstetiske by

London er helt sikkert en by, som dig og vennerne burde opleve sammen. I London finder du de hyggeligste sidegader, hvor der altid er skruet op for glæden, humøret og de smukke omgivelser.

Oxford Street er nok en af de mest berømte gader på verdensplan, og mener vi er helt fortjent. På Oxford Street finder du alle dine yndlings highend og budgetvenlige brands, og der er derfor butikker til enhver smag og lejlighed.

Oxford Street i London

Det vil helt sikkert være den gade, du kommer til at bruge mest tid ved i London, og derfor er det heldigt at gaden også byder på lækre restauranter og cafeer.

Det fede ved London er også, at det er rigtig nemt at komme fra A til B, hvilket gør det nemmere at nå at opleve hele byen inden rejsen går mod Danmark igen.

Rom – Den fortryllende by

En anden by som vi ville anbefale, at du besøger inden du bliver 30 år, er Italiens hovedstad, Rom. Rom har alt det, der tilhører en storby som fx gode shopping muligheder, vildt natteliv og lækre restauranter og cafeer. Men Rom byder på meget mere end det.

Storbyferie i Rom

Rom har sin helt egen charme ved deres helt ubeskrivelige bygninger, idylliske gågade og den store mængde af nærvær, man mærker.

Paris – Hjerternes by

En tredje by som vi vil fremhæve i denne artikel, er Frankrigs hovedstad Paris. Paris kaldes også hjerternes by, da man siger det er her gnister fremkaldes og kærlighed blomstrer.

Storbyferie i Paris

Derfor er det selvsagt, at man i Paris finder det vildeste natteliv, og det er derfor perfekt til en aften i byen. Desuden byder Paris på et smukt bybillede, som var det taget ud fra en film.

At nyde en god kop kaffe i solens stråler, i mens man observerer mennesker og omgivelser, kan være en super god måde at genoplade sine batterier på, inden man vender hjem til den faste hverdag igen.

New York – højdernes by

New York er den sidste storby, som vi mener, du skal besøge inden du bliver 30 år, da du også her finder et helt unikt ”tårnhøjt” miljø.

Storbyferie i New York (frihedsgudinden)

USA er jo kendt for deres vilde shopping centre og billige priser. Du får rigtig meget tøj for pengene i USA, og derfor er New York helt klart en by, du skal besøge, hvis du er en ægte shopaholic.

Desuden kan du i New York købe Starbucks kaffe ad libitum, da kaffen er væsentligt billigere end i Danmark.

Kaffen kan du nyde i den smukke park Central Park, hvor du vil opleve en stor kontrast til bylivet i midten af byen.

Central Park i New York - USA

I Central Park finder du en masse dejlige hunde, du finder en masse løbeklubber og ikke mindst de smukke omgivelser af træer, søer og smukke gangstier.

Husk at der er stor forskel på vejret i hhv. New York og London, og derfor bør du måske shoppe en smule tøj til ferien inden du flyver derned. Få inspiration på americandreams.dk.

Hvis du overvejer at besøge en af disse destinationer, kan du på dette link finde de bedste fly og hotel priser til din yndlingsstorby.