rejsetag

Hvis man skal på ferie, så kan det altid være relevant at kigge lidt på nogle billige rejsedestinationer, hvor man kan få meget for pengene. I denne artikel kan du derfor blive klogere på 5 gode rejsemuligheder, samt hvornår det er bedst at booke dem.

Backpackers

5 steder du kan rejse til for under 1000 kroner

1. Polen har masser af spændende historie og kultur at byde på, og flybilletter til Billige Rejser kan fås fra cirka 600 kroner.

2. Tyrkiet er et populært rejsemål for danskerne, og det er ikke uden grund. Landet byder på sol og varme, masser af lækker mad og en unik atmosfære. Flybilletter til Tyrkiet kan du finde fra cirka 700 kroner.

3. Kroatien er et fantastisk land at besøge, hvis du elsker natur og strande. Du kan finde flybilletter fra cirka 800 kroner, så det er absolut muligt at rejse hertil på et budget.

4. Tjekkiet byder på smukke byer som Prag, hvor du kan slentre rundt i de hyggelige gader og nyde den unikke stemning. Flybilletter hertil kan findes fra cirka 900 kroner, så det er bestemt ikke en dyr rejse at foretage sig.

5. Ungarn har ligeledes meget at byde på, både naturligvis i form af smukke landskaber, men også spændende storbyer som Budapest med sin rige historie og unikke arkitektur. Flybilletter hertil starter fra cirka 950 kroner, så det er helt muligt at rejse billigst hertil på budget.

Hvornår er det bedst at booke en billig rejse?

Det er generelt en god idé at booke sin rejse i god tid, da man typisk kan få en billigere pris. Dog er det ikke altid tilfældet, og der kan være mange forskellige grunde til dette. Det kan eksempelvis være, at der er et særligt tilbud på rejsen, hvor man får en rabat, hvis man booker inden for en bestemt periode.

Derudover kan det også være, at der er flere ledige pladser på rejsen tættere på afgangen, hvilket gør, at prisen bliver sat ned for at fylde de ledige pladser op. Dette sker typisk ikke for populære destinationer eller i højsæsonen.

Flyrejse

Endelig kan det også være, at du har mulighed for at betale din rejse med dine point fra et loyalitetsprogram. Det kan for eksempel være, at du har optjent point ved at flyve med samme flyselskab eller booke hoteller igennem dem. Det anbefales dog stadigvæk at booke rejsen i god tid helst 3-6 måneder før afgang. På den måde er du sikker på ikke kun at finde de ledige pladser, men også de bedste priser.