Få 5 dages storbyferie i Barcelona i sommerferien. For kun kr. 3.441 bor du på 4-stjernet poolhotel og flyver tur/retur fra Billund.

Rejseperioden er fra den 27. juli til den 1. august 2019.

Poble Espanyol - Barcelona i Spanien

 

Helena fra Aarhus har efterspurgt en tur til Barcelona i uge 31 for to personer. Se hvad RejseSpion har fundet til hende.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Girona

momondo.dk har jeg fundet denne billige flybillet fra Billund til Girona. Rejsen er fra lørdag den 27. juli til 1. august 2019. Du vil have 4 hele dage i dejlige Barcelona. Prisen er kr. 1.600.

Flybilletter fra Billund til Girona
Screenshot fra momondo.dk

Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Barcelona

Jeg har fundet dette dejlige 4-stjernede poolhotel med morgenmad inkluderet til kun kr. 1.825 (per næse ved to personer) for alle 5 nætter.

Senator Barcelona Spa Hotel - Spanien
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet har egen pool på tagterrassen med udsigt udover Barcelona. Desduen har egen spa afdeling, hvor der er tyrkisk bad, spabad, romerske og indiske bade, isgrotter og sauna mod gebyr.

Nærmeste metrostation ligger blot 700 meter fra hotellet. Herfra kan du komme rundt i hele Barcelona.

Som tidligere nævnt er der morgenmad inkluderet i prisen. Her bliver der serveret en varieret morgenbuffet. Der er yderligere en bar, hvor du kan nyde en drink.

Dit værelse har eget tv, gratis brug af værdiboks, der er mulighed for at lave eget te/kaffe. Der er siddekrog på værelset samt eget badeværelse med mulighed for badekar.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Et alternativt hotel kunne være nedenstående.

Hotel Aranea - Barcelona i Spanien
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Selvom du ankommer sent til Girona lufthavn, har du stadig mulighed for at komme til Barcelona centrum med lufthavnsbussen.

Senest 30 minutter efter du er landet, kan du komme med en bus til Barcelona. Dette koster 25 € tur/retur per person og turen varer cirka 70 minutter.

Du bliver sat af på Estació del Nord. Herfra vil jeg anbefale at tage en taxa til hotellet.

> BOOK LUFTHAVNSBUSSEN PÅ SAGALES.COM

Du har også mulighed for at leje egen bil. Du kan leje en bil i hele perioden for blot kr. 189 (per næse ved to personer). Det tager cirka 75 minutter at køre fra Girona lufthavn til hotellet.

Lejebil i Girona - Spanien
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK LEJEBILEN PÅ MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Barcelona