Er du frisk på en kort tur til en af Grækenlands helt store ferieperler i juni? Jeg har fundet en 5-dages tur til Kos til kun kr. 1.635. Med i prisen er 3-stjernet hotel og tur/retur flybilletter fra København.

Rejseperioden er fra den 19. juni – 24. juni 2019.

Restaurant på Kos i Grækenland

 

Flybilletter til Kos

Jeg har fundet disse billige direkte tur/retur flybilletter fra København til Kos til kun kr. 954 med Norwegian. Billetterne er fundet på flysøgemaskinen momondo.dk.

Flybilletter fra København til Kos
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver onsdag den 19. juni sent aften og lander natten mellem den 19. og 20. Du vil herefter kunne nyde dagene fuldt ud, inden turen går hjem med direkte fly mandag den 24. juni tidlig morgen.

Når du flyver med Norwegian, medfølger der en håndbagage (55 x 40 x 23 cm) + en lille personlig taske (25 x 33 x 20 cm) på samlet maks 10 kg. Der kan tilkøbes en indchecket bagage på 20 kg til jkr. 165 per vej.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Kos

Dette dejlige og hyggelige 3-stjernede hotel får du til kun kr. 681 for hele opholdet (per næse ved to personer). Hotel Roselands ligger kun 600 meter fra Marmari stranden.

Roselands Hotel Bungalows - Kos i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

På hotellet er der en stor pool med solterrasse, en restaurant og to barer. Dertil er der gratis wi-fi.

Du kan nyde gratis morgenbuffet hver morgen. Derudover er der mulighed for at tilkøbe middag i restauranten på stedet. Snackbaren ved swimmingpoolen serverer forfriskende drinks og lettere anretninger.

Samtlige værelser på hotellet har aircondition og åbner ud til egen balkon med udsigt til det Ægæiske Hav, bjergene, swimmingpoolen eller haven. Værelserne er udstyret med satellit-tv, køleskab og hårtørrer.

Derudover tilbydes der et børnebassin og en legeplads til hotellets yngste gæster. Underholdningsudbuddet omfatter bordtennis, billard og aftenarrangementer med græsk musik.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Stemningsbilleder fra Kos