Klar på lidt oliven, feta og solid græsk hygge? Så kan du få 5 dage på Kos på 4-stjernet hotel til kun kr. 1.657. Prisen er med fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 10. juli til den 15. juli 2019.

Restaurant på Kos i Grækenland

Flybilletter til Kos

Jeg har fundet billige direkte fly fra onsdag den 10. juli til mandag den 15. juli med Norwegian til kun kr. 1.002 per person. Bemærk at disse billige flybilletter er i børnenes sommerferie.

Flybilletter fra København til Kos - Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Der er afgang fra Københavns Lufthavn kl. 23:30 og du lander kl. 03:50 den 11. juli.
Hjemrejsen er som sagt mandag den 15. juli, hvor du flyver fra Kos kl. 04:25 og lander i København kl. 06:45.

Værk opmærksom på de lidt skæve rejsetidspunkter.

Når du flyver med Norwegian, rejser du som udgangspunkt på LowFare, hvor du har én gratis håndbagage på 10 kg inkluderet. Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, sædereservation mv.

Hvis du regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at du opgraderer til LowFare+, da du derved har inkluderet én gratis håndbage på 10 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg samt gratis sædereservation.

LowFare+ koster kun kr. 200 ekstra per vej og du sparer derved kr. 115  sammenlignet med køb af det inkluderede i LowFare+ separat.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Kos

Jeg har fundet dette hotel, Leonidas Hotel and Studios (4-stjernede hotel på Tripadvisor). Det får du til en skarp pris for kun kr. 655 (per næse ved to personer) for alle 5 nætter.

Leonida Hotel and Studios - Kos i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger blot 800 meter fra nærmeste badestrand og supermarked samt kun 900 meter fra Kos’ bymidte.

Hotellet byder på egen pool med dertilhørende parasoller og liggestole. Du kan nyde en cocktail i hotellets poolbar. Poolen har desuden en separat afdeling til børnene, så de kan lege og bade i poolen.

Der er en busstation kun 400 meter fra hotellet med forbindelser til hele Kos. Der er gratis wi-fi på hotellet.

Værelset er lyst og pænt. Lejligheden er udstyret med aircondition, egen balkon med siddeplads, eget badeværelse og tv. Derudover er der et lille tekøkken med køkkengrej, vask, kogeplader samt køleskab og derved mulighed for madlavning.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Et andet bud på et fornuftigt hotel er Poseidon Hotel and Apartments.

Hotellet ligger ligeledes tæt på Kos by og stranden. Hotellet besidder en pool, som frit kan benyttes samt parasoller og liggestole.

Der er dertil gratis morgenmad med i prisen. Du får 5 nætter på dette hotel til kun kr. 1.081 (per næse ved to personer).

Poseidon Hotel and Apartments - Kos i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Du har mulighed for at tage taxa fra lufthavnen og til hotellet og ligeledes det samme, når du skal til lufthavnen igen.

En anden mulighed er at leje egen bil. Dette kan gøres for kr. 566 for hele opholdet (per næse ved to personer).

Lejebil på Kos i Grækenland
Screenshot fra momondo.dk

Der er flere ting inkluderet i denne pris – f.eks. tyverisikring, afbestilling, kollisionsskadedækning og tredjemandsansvar. Jeg vil som altid råde til, at du læser betingelserne igennem inden booking.

> LÆS MERE OG BOOK LEJEBIL PÅ MOMONDO.DK

 

Stemningsbilleder fra Kos