Oplev den sydeuropæiske østat Malta i Middelhavet lige syd for Sicilien. Du får 5 dage i den lille republik for kun kr. 1.181. Prisen inkluderer ophold på 4-stjernet resort og fly tur/retur fra Billund.

Rejseperioden er fra den 20. maj til den 24. maj 2019.

Valletta i Malta

 

Flybilletter til Malta

Jeg har fundet disse billige tur/retur flybilletter på flysøgemaskinen momondo.dk. Flyv direkte med Ryanair fra Billund til Malta (Luqa) fra mandag den 20. maj til fredag den 24. maj 2019 til kun kr. 271.

Flybilletter fra Billund til Malta
Screenshot fra momondo.dk

Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel på Malta

Du får 5 dage på dette fantastiske 4-stjernede resort til kun kr. 910 (per næse ved to personer). Hotellet er også fundet på momondo.dk.

Sunny Coast Resort and Spa - Malta
Screenshot fra momondo.dk

Resortet, Sunny Coast Resort & Spa, ligger i Qawra i det nordøstlige Malta, som er en af de smukkeste bugter på Malta. Du har fantastisk udsigt udover bugten samt Middelhavet.

Du har kun 650 meter til nærmeste supermarked, Trolee’s. Derudover er der offentligt transport tæt på resortet.

Resortet har et stort udvalg af forskellige herligheder. Du kan tage i deres fitnesscenter, prøve deres squashbane, slappe af på stranden, bruge resortet udendørs og indendørs pools og benytte dig af et af deres tre spabade.

Resortet tilbyder moderne lejligheder med egen forplejning samt egen balkon. I lejligheden får du opholdsområde med spiseplads, et fuldt udstyret tekøkken og har derved rig mulighed for at lave din egen mad. Der er TV, eget badeværelse med mulighed for badekar, aircondition og mere til.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Malta

Hvis du ønsker at være lidt mere fleksibel på din ferie, så vil jeg anbefale, at du lejer en bil. Du kan leje en bil for kun kr. 137 for alle 4 dage (per næse ved to personer).

Billeje på Malta
Screenshot fra momondo.dk

> LEJ BILEN PÅ MOMONDO.DK

Hvis du bare vil slappe af på resortet og nærliggende steder, så vil jeg anbefale, at du tager kontakt til resortet, da de tilbyder lufthavnstransport.

Oplevelser på Malta

Vil du føle at gå en tur i fortiden? Så er det helt klart Mdina, du skal lægge vejen forbi. Mdina er Maltas charmerende middelalderby, hvor du kan opleve smalle hyggelige gader. Mdina er den gamle hovedstad og dermed fyldt med spændende historie.

Den Blå Lagune er en af de mest berømte og populære dele af Comino. Denne smukke attraktion skal man næsten opleve, når man besøger Malta. Vandet ved Den Blå Lagune er krystalklart og perfekt til bl.a. snorkling og dykning. Rundt om lagunen er der små strande, flade klipper, hvor man kan slappe af og sole sig mellem ens svømmeture.

Tag til Cirkewwa Ferry Terminal, som kun ligger 15 km fra resortet og derfra kan man tage færgen direkte til den blå lagune.

Hvis du mere er til marked, vil jeg anbefale at tage på markedet i Marsaxlokk. Her kan du se maltesernes hverdag og traditioner. Oplev det smukke marked med lokal stemning og souvenirs. Markedet ligger på havnen med de smukke pastelfarvede huse på den ene side og de traditionelle Luzzubåde i vandet på den anden.

Stemningsbilleder fra Malta