Få 5 dages storbyferie i Prag i Tjekket. For kun kr. 1.119 bliver du indkvarteret på 3-stjernet hotel og flyver tur/retur fra Billund.

Rejseperioden er fra den 23. maj til den 28. maj 2019.

Udsigt over Prags tage - Tjekkiet

Flybilletter til Prag

momondo.dk har jeg fundet denne billige flyrejse til Prag til kun kr. 88. Du tager afsted fra Billund Lufthavn torsdag den 23. maj til tirsdag den 28. maj hos Ryanair.

Flybilletter fra København til Prag i Tjekkiet
Screenshot fra momondo.dk

Du tager afsted kl. 12:20 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen. Herefter har du hele fredag til mandag inden turen går hjem tirsdag den 28. maj kl. 10:00.

Da du flyver med Ryanair, må du medbringe en mindre håndtaske. Ønsker du 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet hos Ryanair. 10 kg håndbagage koster mellem kr. 45-75 ekstra per vej, når du booker igennem Ryanair.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Prag

Jeg har på momondo.dk fundet dette 3-stjernede hote, Pension Prague City. Du får det til kun kr. 1.031 (per næse ved to personer) for alle 5 nætter.

Pension Prague City
Screenshot fra momondo.dk

Hotellet ligger centralt placeret i en rolig og smuk bydel. Der er kort afstand til nærmeste sporvogn, så du derved nemt kan komme rundt i byen til blandt andet Prags gamle bydel, Wenzelspladsen og nationalmuseet. Der er gratis wi-fi på hotellet. Der er kun 300 meter til nærmeste supermarked.

Dit værelse har eget badeværelse med mulighed for badekar samt mulighed for aircondition. Der er derudover blandt andet eget tv og siddekrog.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Lufthavnstransport

Hotellet oplyser, at de tilbyder lufthavnstransport. Hvis du ønsker at gøre brug at dette, så vil jeg anbefale, man kontakter hotellet ved booking.

En anden mulighed er at benytte sig af lufthavnsbussen, som går fra lufthavnen og til centrum – og retur. Her skal man fra lufthavnen og til stationen ved navn ”ÚAN Florenc” – herfra har du omkring 1 kilometer til hotellet.

Turen koster 2,6 € (kr. 20) per vej per person og derved kan du klare lufthavnstransporten for kr. 40 tur/retur.

> BOOK LUFTHAVNSTRANSPORT

 

Stemningsbilleder fra Prag