Hideaways - Stay charmingDet danske rejsebureau Hideaways har specialiseret sig i at finde mindre hoteller på nogle af de bedste beliggenheder. Lige nu tilbyder de, at du kan booke et ophold på et fantastisk 5-stjernet hotel på Mallorca lidt udenfor Palma.

5-stjernet hotel på Mallorca

Hotel Be Live Son Antem Collection i Llucmajor har plads til bade børnefamilien og parret på afslapningsferie, omkring den store, imponerende pool.

Er du til en tur på golfbanen, kan børnene hygge sig i ’kids club’, mens du går på golfskole på hotellet, eller spiller på en af de tre lækre 18-hullers golfbaner, som ligger i tilknytning til hotellet.

Fra Be Live Son Antem Collection er der godt 20 kilometer ind til selve Palma by og omkring 10 kilometer til nærmeste strand. Palma lufthavn ligger kun cirka 18 kilometer væk, så hvis du vil have en ferie uden bil, er det nemt og hurtigt at tage en taxa.

Rabat på 5-stjernet hotel på Mallorca

Rabatten gælder hvis du booker inden 30. september 2017 og rejser i april 2018. Et perfekt tidspunkt til en golfrejse sydpå.

Hos Hideaways kan du også vælge at booke din flyrejse og billeje i forbindelse med dit ophold – så er du dækket ind med rejsegaranti for hele din rejse.

Flyrejsen foregår med rutefly, så du kan selv vælge afrejsedag og rejselængde, alt efter hvilke afgange der passer dig.

> BOOK TILBUDET HER

Om Hideaways

Stemningsbilleder fra hotellet