Forkæl dig selv og en du holder af med denne luksusferie i Madrid med rejsearrangøren TravelBird. Du får 2-4 nætter på 5-stjernet hotel med morgenmad i den spanske storby fra kun kr. 1.549. Med i prisen er også fly tur/retur fra København eller Hamborg.

Storbyferien kan bookes i perioden april – december 2018.

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien

 

Din luksusferie i Madrid inkluderer

  • 2, 3 eller 4 nætter på det 5-stjernede Hotel Miguel Angel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fly tur/retur fra København eller Hamborg

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Hotel Miguel Angel

I Madrid bliver du indkvarteret på det vildt lækre Hotel Miguel Angel. Det 5-stjernede hotel formår at blande hygge og elegance, så der er lagt op til et afslappende ophold.

Der er kort gåafstand til nærmeste metrostation, som er din hurtige vej til byens mange attraktioner. Tjek det interaktive kort herunder for at få en fornemmelse af hotellets nærområde.

På hotellet har du adgang til et godt fitness- og wellness-området. Der er desuden mulighed for at nyde hotellets have eller sippe en drink på terrassen efter en lang dag i storbyen.

Du skal bo på et dejligt dobbeltværelse, der emmer af luksus. Værelset er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, minibar, værdiboks, TV og aircon. Der er naturligvis eget badeværelset og desuden mulighed for at brygge en kop kaffe eller te på værelset.

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Madrid

 

LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD OG BOOK REJSEN