Tag på en billig rejse med næsten sol- og varmegaranti. Jeg har fundet dette rejsetilbud på en uge til Doha i Qatar. Du får 6 dage på lækkert 4-stjernet hotel og fly tur/retur fra København for kun kr. 3.438.

I Doha kan du forvente dagstemperaturer på omkring 30-35 grader.

Rejseperioden er fra den 2. maj til den 9. maj 2019.

Havudsigt - Doha i Qatar

Flybilletter til Doha

momondo.dk har jeg fundet denne billige direkte flybillet med Qatar Airways til Doha i Qatar til kun 2.463 kr!

Flybilletter fra København til Doha
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver torsdag den 2. maj fra Københavns lufthavn og har hjem rejse torsdag den 9. maj, hvor du flyver tidligt. Der er bagage inkluderet i denne pris.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Doha

Merucre Grand Hotel er et 4-stjernet hotel i hjertet af Doha. Dette får du til kun kr. 975 (per næse ved to personer) for alle 6 overnatninger.

Mercure Grand Hotel Doha City Centre
Screenshot fra momdondo.dk

Hotellet ligger i kort afstand til centrum samt havnen. På hotellets restaurant, La Brasserie, bliver der serveret en varieret buffet med internationale retter til morgenmad, frokost og middag. Du har ligeledes mulighed for at købe à la carte-menu.

Gæsterne kan nyde middelhavsretter med panoramaudsigt over Doha på La Villa.

Har du brug for afslapning byder Mercure Grand på udendørs pool, solterrasse med liggestole, sauna og spabad. Fitnesscenteret har moderne fitness-udstyr. Personalet i den døgnåbne reception kan hjælpe med at arrangere udflugter i lokalområdet.

Dit værelse har aircondition, gratiswi-fi, TV og minibar. Værelset byder på moderne badeværelse med mulighed for badekar og med sæber og cremer til fri afbenyttelse.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen i Doha

Hotellet tilbyder transport til og fra lufthavnen, så dette er en mulighed. Jeg vil anbefale at kontakte hotellet inden afrejse for at arrangere transporten.

Du har også mulighed for at fange en taxa i lufthavnen, hvis du ønsker dette.

Stemningsbilleder fra Doha i Qatar