Sol, strand, 30 grader og luksuriøse Dubai i den danske vinter. Jeg har fundet et godt rejsetilbud til den vilde storby i De Forenede Arabiske Emirater i november.

Du får 6 nætter på 3-stjernet hotel og fly tur/retur fra København til kun kr. 2.608.

Rejseperioden er fra den 12. november til den 19. november 2019.

Marinaen i Dubai - De Forenede Arabiske Emirater

 

Flybilletter til Dubai

momondo.dk har jeg fundet disse tur/retur flybilletter fra København til Dubai til kun kr. 1.806.

Flybilletter fra København til Dubai
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver med Norwegian tirsdag den 12. november sent aften og lander onsdag den 13. november kl. 09:00. Du får derved overnatningen gratis, da du flyver om natten.

Du vil herefter kunne nyde de næste 7 dage fuldt ud, inden turen går hjem med direkte fly tirsdag den 19. november.

Du kan finde andre billige fly fra København til Dubai fra november måned og helt frem til marts.

Når du flyver med Norwegian medfølger der én håndbagage (55 x 40 x 23 cm) + en lille personlig taske (25 x 33 x 20 cm) på samlet maks 10 kg. Der kan tilkøbes en indchecket bagage på 20 kg til kr. 165 per vej.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Dubai

Citymax Bur Dubai ligger i det historiske kvarter, Bur Dubai. Hotellet har pool på tagterrassen, veludstyret fitnesscenter og dertil gratis wi-fi på hele hotellet.

Med afgifter og den lokale skat/moms inkluderet får du 6 nætter dette dejlige hotel for kun kr. 802 (per næse ved to personer).

Citymax Bur Dubai
Screenshot fra momondo.dk

Jeg har valgt check-in fra onsdag den 13. november til tirsdag den 19. november, da du ankommer om morgenen den 13. november. Derved sparer du den første nat, hvor du alligevel sidder i flyvemaskinen.

På hotellet er der forskellige spisemuligheder, hvor der serveres indiske, kinesiske og thailandske specialiteter som buffet samt à la carte morgen, middag og aften. Hotellet tilbyder roomservice, og der er døgnåben café, hvor der serveres drikkevarer og forfriskninger. Du vil kun have 200 meter til nærmeste supermarked.

Værelserne på Citymax Hotel Bur Dubai har designermøbler, tykke luksusmadrasser, fladskærms-tv og elkedel. Værelserne har eget badeværelse med badekar eller brusebad.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen i Dubai

Jeg vil klart anbefale, at du tager metroen fra lufthavnen. Enten tager du fra Terminal 1 eller 3 med den røde linje (den eneste linje, som kører fra lufthavnen). Du står af på metrostationen, ADCB Metro Station, hvorfra der er kort afstand til hotellet.

Stemningsbilleder fra Dubai