rejsetag

Står du og skal ud på din første rejse som backpacker? Eller kunne du bare godt trænge til at par gode fif? Så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel finder du seks gode tips til backpackeren.

Gode råd til backpackeren

 

Kom de lange rejsetider til livs

Rejsetid kan være utrolig langtrukken og kedelig. Særligt med udsigt til, at landet du lander i, er dit næste store eventyr. Derfor er det en god ide at finde flere forskellige måder, hvorpå du kan komme den lange rejsetid til livs mellem destination – uanset om det er med fly, bil, tog, bus eller anden transportform. Du kan blandt andet planlægge de næste ting, som du skal udforske, læse en bog, spille spil med din sidemakker, eller du kan begrave dig lidt i din telefon. Herpå kan du blandt andet udforske online casino på Spilnu, hvor du kan finde et stort udvalg af sjove spil.

Læs en bog på rejsen

Vær ikke bange for at snakke med folk

Uanset om du rejser alene eller sammen med andre, er det vigtigt, at du ikke er bange for at snakke med de mennesker, du møder på din vej. Det gælder både ved møde med andre backpackere og lokale. Din tur bliver en helt anden, hvis blot du tør åbne munden over for dine medmennesker. Du vil både få gode råd til oplevelser, spisesteder og overnatning, såvel som du vil kunne skabe gode, internationale venskaber.

Snak med folk på rejsen

Lås altid dine ting inde

Når du rejser, er der altid en chance for, at dine ting kan blive stjålet. Derfor er det en god ide, at du har en hængelås med til rejsen. På samtlige hostels er der nemlig mulighed for at låse dine ting inde, og det bør du benytte dig af. Et andet godt råd er, at du sørger for at splitte kontanter op i flere dele. For eksempel lægger du nogle i din store rygsæk, i din pung og i din lille rygsæk, hvis du har sådan en med dig. På den måde undgår du at miste alle dine penge, hvis en af dele skulle blive taget.

Pak ikke for meget

Uanset hvor lang tid du skal af sted, er der ingen grund til at pakke hele din garderobe. Du vil hurtigt opdage, at du det meste af turen vil komme til at gå i de samme to trøjer. Der er derfor ingen grund til at proppe din rygsæk med ting, som du i sidste ende ikke får brug for. Skulle du alligevel ende med at løbe tør for tøj på rejsen, kan du altid betale dig til en vask i byen, eller der hvor du bor.

Pak fornuftigt

Glem ikke at tage billeder

Rejser er minder for livet. Desværre er det ikke alle minder, som du vil kunne huske livet igennem. Derfor er det en god ide at tage billeder. Med billeder vil du altid kunne mindes din rejse, og lettere fortælle om dine oplevelser til dem derhjemme. Sørg især for at tage billeder af dem, du møder.

Udforsk så meget du kan

Sidst men ikke mindst, skal du sørge for at udforske, så meget du kan. Både de ruter som de fleste turister vælger, men også dem som de færreste vælger. Ved at gøre dette, vil du få den mest berigende rejse.