Til Dorthe fra Aalborg har jeg fundet denne dejlige rejse til Dubai. Du bor på 4-stjernet poolhotel i 8 og flyver tur/retur fra kun kr. 2.546. Rejsen er baseret på 4 rejsende.

Rejseperioden er januar/februar 2020. Bemærk at der kan vælges flyrejse fra både Aalborg, Billund og København.

Dubai marina

Dorthe fra Aalborg har forespurgt på dette individuelle rejsetilbud fra RejseSpion.

Dorthe og hendes medrejsende (4 personer i alt) ønsker at opleve Dubai i slutningen af januar eller midten af februar 2020. De ønsker at flyve fra Aalborg eller Billund og bo på centralt hotel med pool. RejseSpions rejsetilbud til Dorthe kan ses herunder.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Dubai

Du flyver med KLM tirsdag den 21. januar til torsdag den 30. januar 2020. Flybilletterne er fundet på momondo.dk med afgang fra Aalborg og prisen er kr. 1.912 tur/retur.

Flybilletter fra Aalborg til Dubai
Screenshot fra momondo.dk

Du flyver fra Aalborg med afgang kl. 12:10 med mellemlanding i Amsterdam og ankommer i Dubai kl. 00:05 den 22. januar. Du tager af ted fra Dubai igen torsdag den 20. januar kl. 01:55 og er hjemme i Danmark igen kl. 11:30.

Idet du flyver med KLM, er der inkluderet en håndbagage på maks. 55 x 35 x 25 cm samt ét stk. tilbehør, f.eks. en håndtaske, mappe eller bærbar computer, maks. 40 x 30 x 15 cm – disse to må have en samlet vægt på maks. 12 kg.

Bemærk de skæve flytidspunkter fra Aalborg.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Du har også mulighed for at flyve fra Billund fra tirsdag den 21. januar til torsdag den 30. januar med KLM med mellemlanding i Amsterdam. Her er prisen kr. 1.908 tur/retur.

Flybilletter fra Billund til Dubai
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk de skæve flytidspunkter fra Billund.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Du har ligeledes mulighed for at flyve fra København – med direkte fly. Du vil flyve fra tirsdag den 21. januar til torsdag den 30. januar med Norwegian. Her er prisen kr. 1.804 tur/retur.

Flybilletter fra København til Dubai
Screenshot fra momondo.dk

Når du flyver med Norwegian, rejser du som udgangspunkt på LowFare, hvor du har én gratis håndbagage på 10 kg inkluderet.

Hertil kan der tilkøbes indchecket bagage på 20 kg, måltid ombord, sædereservation og mere til.

Hvis du regner med at tilkøbe alle disse ting, så vil jeg klart anbefale, at du opgraderer til LowFare+, da man derved har inkluderet én gratis håndbage på 10 kg, én gratis indchecket bagage på 20 kg samt gratis sædereservation. LowFare+ koster kr. 300 mere per vej og du sparer derved kr. 130 sammenlignet med køb af det inkluderede i LowFare+ separat.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Dubai

Dette 4-stjernede pool hotel, Pearl City Suites, ligger godt placeret. I skrivende stund får du dette til kun kr. 742 (per næse ved 4 rejsende) for alle 8 nætter.

Pearl City Suites by Gemstones - Dubai
Screenshot fra momondo.dk

Idet du skal tidligt afsted torsdag den 30. januar, har jeg valgt at bestille hotelværelset fra den 21. januar til den 29. januar. Du kan altid forlænge, hvis du ønsker dette.

Der er to minutters gang fra Deiras centrum og 250 meter fra nærmeste metrostation, så du derved nemt kan komme rundt i byen og til lufthavnen.

Hotellet har eget fitnesscenter og du har også muligheden for at slappe af i spabadet, saunaen og ikke mindst poolen. Der er desuden døgnåben reception og gratis wi-fi.

Hotellets restaurant serverer internationale retter og lokale buffet- eller à la carte-retter. Du har derudover mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet, når du bestiller hotelværelset.

Værelserne på hotellet er udstyret med blandt andet tv, rummelig opholdsstue med sofa samt eget badeværelse. Derudover er der veludstyret tekøkken samt spiseplads.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen i Dubai

Jeg vil klart anbefale at tage metroen fra lufthavnen. Du skal med den røde linje og stå af på metrostationen, Deira City Centre. Herfra har du kun 250 meter til hotellet.

Stemningsbilleder fra Dubai