Nyd 8 dages ferie på den spanske ferieø Gran Canaria i det kanariske øhav. Du får lækkert pool-hotel og tur/retur flybilletter fra København til kun kr. 1.778.

Rejseperioden er fra den 12. juni – 19. juni 2019.

Playa de Amadores - Gran Canaria i Spanien

 

Flybilletter til Gran Canaria

travelmarket.dk har jeg fundet denne billige flyrejse med Spies til Gran Canaria fra onsdag den 12. juni til onsdag den 19. juni til kun kr. 1.099 (per person ved to personer). Du flyver fra København lufthavn kl. 09:15 og har derved allerede en halv dag på ankomstdagen.

Flybilletter fra København til Gran Canaria
Screenshot fra travelmarket.dk

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der en håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 300 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet, kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ TRAVELMARKET.DK

Hotel på Gran Canaria

Dette 3-stjernede resort – fundet på momondo.dk – ligger på Gran Canaria ud til havet med fantastisk udsigt. De 7 overnatninger får du for kr. 679 per næse ved rejse for to personer.

Resort Marina Elite - Gran Canaria i Spanien
Screenshot fra momondo.dk

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad for kun kr. 47 per næse per dag eller all-inclusive for kun kr. 233 per næse per dag.

Resortet rummer egen pool, gratis wi-fi, gratis parkering, poolbar, parasoller, liggestole, lille motionscenter, restaurant med bar og snackbar, terrasse til at nyde den dejlige sol og meget mere.

Lejligheden, som du skal bo i på denne ferie, er på hele 44 kvadratmeter. Lejligheden består af opholds- og spisestue samt køkken i åbent plan med køleskab, kogeplader og mikrobølgeovn. Der er rig mulighed for at lave egen mad på denne ferie, hvis det ønskes.
Der er også satellit-tv, eget badeværelse med hårtørrer og terrasse med møbler og udsigt. Der tilbydes værdiboks mod tillægsgebyr. Der er aircondition i soveværelset og opholdsstuen.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Gran Canaria

Ved bestilling af flybillet tilbyder Spies lufthavnstransport til kr. 250 tur/retur.

Hvis du ønsker at være mere fleksibel, samt udforske øen, så vil jeg anbefale en lejebil til kun kr. 150 for hele din ferie.

Billeje på Gran Canaria
Screenshot fra skyscanner.dk

> LEJ BILEN PÅ SKYSCANNER.DK

Stemningsbilleder fra Gran Canaria

Tejeda i Gran Canaria - Spanien

 

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien