Tag væk fra den danske vinter i februar og drag i stedet til de kanariske øhav. I dag har jeg nemlig fundet et godt 8 dages rejsetilbud til Gran Canaria. For kun kr. 3.341 får du lækkert pool hotel og fly tur/retur fra Billund.

Rejseperioden er fra den 21. februar – 28. februar 2019.

 

Flybilletter til Gran Canaria

Jeg har fundet denne billige flyrejse med spies.dk til Gran Canaria fra torsdag den 21. februar til torsdag den 28. februar til kun kr. 1.599. Du flyver fra Billund allerede kl. 07:00 og har derved en halv dag på ankomstdagen.

Flybilletter fra Billund til Gran Canaria
Screenshot fra spies.dk

Da du flyver med Thomas Cook Airlines, er der én håndbagage på maks. 6 kg inkluderet i prisen. Hvis du ønsker at tilkøbe flere kg, kan det også lade sig gøre. Du kan for eksempel købe 14 kg indchecket bagage + 6 kg håndbagage til kr. 300 tur/retur.

Ønsker du mad ombord på flyet kan det tilkøbes fra kr. 179 tur/retur. Ved denne pris får du ”Holiday Meal”, som er Spies’ mest populære måltid. Menuen kan f.eks. bestå af rejesalat til forret, kylling med rød pesto til hovedret og chokolademousse til dessert.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ SPIES.DK

Hotel på Gran Canaria

Dette 3-stjernede resort på Gran Canaria ligger ud til havet og derved får du en fantastisk udsigt. 7 overnatninger får du for kun kr. 1.743 (ved to personer).

Resort Marina Elite på Gran Canaria
Screenshot fra momondo.dk

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad for kr. 283 eller all-inclusive for kr. 1.415 for hele ferien.

Resortet rummer egen pool, gratis wi-fi, gratis parkering, poolbar, parasoller, liggestole, lille motionscenter, restaurant med bar og snackbar, terrasse til at nyde den dejlige sol og meget mere.

Lejligheden som du skal bo i på denne ferie, er på hele 44 kvadratmeter. Lejligheden består af opholds- og spisestue samt køkken i åbent plan med køleskab, kogeplader og mikrobølgeovn. Der er rig mulighed for at lave egen mad på denne ferie. Der er også satellit-tv, eget badeværelse med hårtørrer og terrasse med møbler og udsigt. Der tilbydes værdiboks mod tillægsgebyr. Der er aircondition i soveværelset og opholdsstuen.

> BOOK HOTELLET PÅ MOMONDO.DK

Transport til/fra lufthavnen på Gran Canaria

Ved bestilling af flybillet tilbyder spies.dk lufthavnstransport til kr. 250 tur/retur.

Stemningsbilleder fra Gran Canaria