Nyd 8 dage i Tyrkiet på 4-stjernet resort med all-inclusive for kun kr. 2.551. Prisen er inklusiv fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 14. september til den 28. september 2019.

Kabelvogn i Alanya i Tyrkiet

 

Louise fra Karrebæksminde har bedt om et rejseforslag fra RejseSpion. Hun og hendes rejsepartnere (6 personer i alt) har et stort ønske om at komme på ferie i Tyrkiet. De vil have varme i september med afgang fra København og opholdet skal være all-inclusive.

> Lad os også finde din næste rejse

 

Flybilletter til Antalya

Jeg har fundet billige flybilletter til Antalya midt september med Sunexpress.

Rejseperioden er fra lørdag den 14. september til lørdag den 28. september. I skrivende stund får du billetten til kun kr. 1.393 per næse tur/retur.

Flybilletter fra København til Antalya
Screenshot fra momondo.dk

Du tager afsted fra Københavns Lufthavn lørdag den 14. september kl. 17:05 med ankomst i Antalya kl. 21:45. Derefter vil du have 8 dage i Tyrkiet, inden tur gør hjem lørdag den 21. september kl. 13:10 med ankomst i København kl. 16:05.

Der er én håndbagage på maks. 8 kg samt én indchecket bagage på maks. 20 kg inkluderet i denne pris.

> BOOK FLYBILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Alanya

Jeg har fundet dette 4-stjernede resort i Tyrkiet med all-inclusive inkluderet. Du får opholdet til kun kr. 1.116 per person med all-inclusive, hvis I rejser 6 personer afsted.

Hotel i Alanya i Tyrkiet
Screenshot fra trivago.dk

Hotellet har både inden- og udendørs pool. Hotellet har underholdning for både små og store fra legepladser og ansigtsmaling til wellness. Der er et stort aquapark-område med forskellige vandrutsjebaner.

Herudover er det blandt andet bordtennis, gratis wi-fi, fitnesscenter og mere til. Der er som nævnt all-inclusive med i denne pris, så du har rig mulighed for selv at vælge med adskillige retter og drikkevarer.

Dit værelse indeholder egen balkon, tv, eget badeværelse, minibar og mere til.

> LÆS MERE OG BOOK HOTELLET PÅ TRIVAGO.DK

Lufthavnstransport

Her er to forskellige muligheder med transport mellem lufthavnen og hotellet.

> holidaytaxis.com

> suntransfers.com

 

Stemningsbilleder fra Alanya