Trænger du til at få skabt lidt varme i dit asparges-gustne vinterkorpus? Så har du nu muligheden med en billig tur til Alicante i Spanien, hvor temperaturen i vintermånederne sjældent bevæger sig under 16 grader i dagtimerne.

For kun kr. 1.015 får du 4 nætter på dejligt 3-stjernet hotel i Alicante og fly tur/retur fra København. “Kan det nu også passe?”, spørger du måske. Ja, den er god nok. Læs mere længere nede på siden.

Bemærk at rejseperioden er fra den 6. – 10. februar.

Marinaen i Alicante - Spanien

Maya Alicante

Du kommer til at nyde livet på det 3-stjernede hotel Maya Alicante i kort gåafstand til Alicante by og kun 5 minutter fra stranden. For kun kr. 643 (per næse ved to personer) får du 4 overnatninger på hotellet.

Hotel Maya Alicante - Alicante i Spanien
Screenshot fra trivago.dk

Hotellet ligger lige op ad middelalderborgen Santa Barbara. Du kan på hotellet nyde udendørs pool, motionscenter og gratis wi-fi.

tripadvisor.dk har hotellet fået en flot rating på 4 af 5 fra tidligere gæster.

Hvis du bare ikke kan vente, er det muligt at tage lidt forskud på glæderne og gå på opdagelse i hotellets nærområde via det interaktive kort herunder.

> BOOK HOTEL

Billige flybilletter til Alicante

De pænt billige flybilletter til Alicante har jeg fundet på momondo.dk. Du flyver tur/retur for kun kr. 372. Flyselskabet er Ryanair og maskinen letter fra Københavns Lufthavn.

Billige flybilletter til Alicante
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at du selv skal arrangere transporten fra lufthaven i Alicante frem til hotellet. Det er dog en tur på kun cirka 15 kilometer.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Alicante

Benidorm Levante stranden - Alicante i Spanien
Benidorm Levante stranden
Calpe - Alicante i Spanien
Calpe

 

Denia stranden - Alicante i Spanien
Denia stranden

Alicante i Spanien

Havnen i Alicante - Spanien
Havnen i Alicante
Rådhuset i Alicante - Spanien
Rådhuset i Alicante