Korfu (eller på græsk “Kérkyra”) er en særdeles populær ferieø i Det Ioniske Hav i Grækenland. Det er en overskuelig ø på nogenlunde samme størrelse som Bornholm – men med en hel del flere solskinsdage. Nu kan du få all-inclusive på Korfu med rejsearrangøren TravelBird.

Fra kun kr. 4.469 får du 8-15 overnatninger på 4-stjernet resort og fly tur/retur fra København. Der er lagt op til sol, strand, vand og 100% forkælelse.

All-inclusive på Korfu - Grækenland

Korfu i Grækenland

Korfu er kendt for sit turkisblå vand og dejlige strande, som kan omvende selv de mest vandforskrækkede til sande vandhunde i løbet af en sommerferie. Desuden byder den græske ø på postkortsmukke landskaber gavmildt dekoreret med citrusplantager, olivenlunde og hyggelige landsbyer – greek-style. Korfu er med god grund en af de mest populære turistdestinationer i Grækenland.

På denne rejse kommer du til at bo på den nordøstlige del af øen i den lille landsby Kassiopi. Byen har tidligere fokuseret på fiskeri, men i dag er turismen en vigtig indtægtskilde, hvilket også betyder, at Kassiopi er blevet en moderne ferieby med et godt udvalg af restauranter, barer og butikker.

All-inclusive på Korfu

Rejsen til Korfu inkluderer følgende herligheder:

  • 8-15 overnatninger på det 4-stjernede Memento Resort Kassiopi i Kassiopi
  • All-inclusive (man fortjener vel lidt forkælelse)
  • Fly tur/retur fra København
  • Transport mellem lufthavn og hotel

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Memento Kassiopi Resort

Fik jeg nævnt at dit hotel er 4-stjernet? Det gjorde jeg vist. På Memento Kassiopi Resort bliver du forkælet med blandt andet hele 4 udendørs pools. Når du har fået nok af dem, skal du ikke bevæge dit luksuriøse feriekorpus mere end 75 meter til nærmeste private strand (Soukia Strand). Desuden ligger der en dejlig sandstrand cirka en kilometer fra hotellet, hvortil du kan tage med gratis shuttlebus fra hotellet.

Memento Kassiopi Resort byder desuden på tennisbane, fitnesscenter, sauna og egen bar.

Når det hele bliver for meget, og du trænger til fordybelse, kan du via hotellets gratis wifi streame et par afsnit af din yndlingsserie på Netflix.

tripadvisor.dk har hotellet fået en flot rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster.

Tjek område omkring hotellet på det interaktive kort herunder. Man kan næsten dufte fetaen og oliventræerne.

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN

Stemningsbilleder fra Korfu

Smuk bugt - Korfu i Grækenland

Gardenos - Korfu i Grækenland
Gardenos

 

Paleocastriza - Korfu i Grækenland
Paleocastriza
Sidari - Korfu i Grækenland
Sidari

> LÆS MERE PÅ TRAVELBIRD.DK OG BOOK REJSEN