I dag har jeg fundet et lækkert rejsetilbud fra TravelBird. Turen går til Østrig og er oplagt som en rigtig familieferie – f.eks. i sommerferien.

Fra kun kr. 1.469 får du 6 eller 8 dage i Nassfeld. Du bor på alpehotel med all-inclusive, har adgang til dejlig wellnessområdet og får desuden udleveret Nassfeld rabatkort.

Vælg mellem flere datoer i perioden maj – september 2018.

Alpeferie i Østrig

Dit hotel ligger i regionen Kärnten, som ligger i den sydlige del af Østrig. Fra Flensborg er det en køretur på cirka 1.300 kilometer.

Det er et område af Østrig, hvor du kan forvente store naturoplevelser. Her er bare billedsmukt med en lang række søer, Alperne mod nord og Adriaterhavet mod syd. En oplagt destination for den aktive familie, som gerne tager vandrestøvlerne på eller springer på jernhesten.

Din tur til Østrig inkluderer

  • 5-7 nætter på Alpenhotel Marcius
  • All-inclusive på hotellet
  • Adgang til wellness
  • Nassfeld rabatkort
  • Velkomstdrink

> LÆS MERE OG BOOK OPHOLDET PÅ TRAVELBIRD.DK

Alpenhotel Marcius

I Kärnten bliver du indkvarteret på det hyggelige Alpenhotel Marcius. Der er lagt op til en all-inclusive ferie med mulighed for mange aktiviteter i den smukke natur. Alternativt kan du nyde det dejlige wellnessområde og hoppe i den indendørs pool eller nyde hotellets finske sauna.

> LÆS MERE OG BOOK OPHOLDET PÅ TRAVELBIRD.DK