Berlin er rigtig populær som rejsemål for danskere, der elsker storbyferie. Den tyske hovedstad har bare så meget at byde på, når det kommer til oplevelser, afslapning og forkælelse.

 

Af kendte seværdigheder kan i flæng nævnes – Brandenburger Tor. Den majestætiske port der engang delte øst og vest, hvor man virkelig kan mærke historiens storhed og tyngde.

I samme moment kan man fremhæve Unter den Linden. Den lange boulevard der strækker sig fra Brandenburger Tor til Schlossbrücke i øst, og som har navn efter sine lindetræer.

Men selv om Berlins historiske landemærker er en oplevelse i sig selv, så er byen også præget af en form for modernisme, der gør, at der hele tiden kommer nye ting til. Herunder den populære attraktion AquaDom & SEA LIFE Berlin.

Oplev AquaDom & SEA LIFE Berlin

AquaDom & SEA LIFE Berlin er i en liga for sig, når det kommer til både seværdigheder og i form af at være verdens største, fritstående cylindriske akvarium i Berlin, der efter sigende indeholder én million liter vand. Hertil flere tusinde havdyr, der ikke blot kan nydes udefra – men der er i virkeligheden også en elevator inden i akvariet, således at man kan køre fra gulvet og hele vejen op til toppen og ned igen, mens en guide fortæller om akvariet.

Hvis man er heldig, kan man endda få øje på en af de 3-4 dykkere, der hver dag rengør og fodrer dyrene.

Billetter kan købes online, sådan at man kan være rigtig godt forberedt og kan slippe for at købe billetter på stedet. Oven i hatten opnår man ved online-køb af billetter en klækkelig rabat i forhold til listepriserne.

Skulle der nu være besøgende, der ønsker lidt at spise og drikke før, under eller efter besøget, så er der også muligheder i de nærliggende shops.

Og beliggenheden kunne næsten ikke være bedre. Man kan faktisk med friske ben gå lige fra Brandenburger Tor via Unter den Linden og lige til AquaDom & SEA LIFE Berlin, men man kan også vælge at tage både tog og bus til stedet og stå af ved Spandauer Strasse/Marienkirche.

Berlin Aquapark – hvis det skal være mere aktiv ferie

Såfremt man selv ønsker at boltre sig i vand og lege fisk, så er Berlin Aquapark et glimrende valg.

Kort fortalt er det en stor tropisk temapark, hvor der er værelser og hytter, man kan bo i, det er et meget familie- og børnevenligt sted, med legeområde, lagune, og naturligvis spisesteder. Området er i alt 66.000 m2, så der er rigtig god plads.

Selve rejsen til Berlin

Hvis man skal fra Danmark til Berlin, er der også mange muligheder. Man kan vælge den billige løsning og tage en bus. Det tager cirka 8 timer og der er mulighed for påstigning forskellige steder i Danmark.

En anden mulighed er toget, hvor udbyderne på begge sider har glimrende tilbud. Den sidste mulighed er at tage et fly, hvor der findes rigeligt med selskaber, der tilbyder flyrejser til Berlin – og til overkommelige priser.