Tine Nielsen, som driver den populære rejseblog aworldtoexplore.dk, er ikke nogen tøsedreng – eller rettere tøsepige. Hun har rejst i flere end 35 af verdens lande på seks kontinenter – ofte solo og med rygsæk – og deler på sin blog gavmildt ud af sine oplevelser og erfaringer.

Tine - aworldofbackpacking.com
Copyright – aworldtoexplore.dk

Rejsefeber

Tine er kronisk syg – hun har rejsefeber. Big time! De første symptomer kan spores helt tilbage til barndommen, hvor hun sammen med sine forældre og søskende fik smag for rejselivet på camping i det sydlige Europa.

Havana på Cuba
Copyright – aworldtoexplore.dk

I 2011 ramte feberen hende dog for alvor. Her drog Tine på sin første solorejse. I løbet af 6 måneder besøgte hun 10 lande på ikke færre end 4 kontinenter. Hun var hooked. Alene i løbet af de sidste seks år har Tine rejst solo på fem kontinenter. Siden 2011 har hun sammenlagt rejst i 21 måneder. Pyha – man skal vist stå virkelig tidligt op for at rejse med her.

Solorejser

Heldigvis holder Tine ikke sine oplevelser for sig selv. På aworldtoexplore.dk skriver hun i et levende sprog om sine rejser og om at rejse alene. Hun håber således på at kunne give andre inspiration og ikke mindst mod på at opleve verden på egen hånd som solorejsende.

Cambodja - aworldofbackpacking
Copyright – aworldtoexplore.dk

Tines blog er et overflødighedshorn af indlevende rejsebeskrivelser og nyttige rejsetips. Du kan blive meget klogere på alt fra valg af rygsæk og billige flybilletter til valg af rejseforsikring og tips til at undgå jetlag.

 

Desuden finder du en meget interessant sektion, hvor Tine detaljeret lister sine rejsebudgetter for forskellige destinationer. Det giver rigtig god mulighed for at planlægge dit næste rejsebudget og du vil sikkert blive overrasket over, hvor billigt det i mange tilfælde kan gøres.

En rigtig eventyrer

Herfra skal blot lyde en opfordring til at brygge en stor kop kaffe, tjekke ind på aworldtoexplore.dk og lade dig blive inspireret af en kvinde, der har cage divet med hajer i Sydafrika, boet i Australien og Vietnam, sprunget verdens højeste bungy jump fra en bro, rejst gennem den australske outback, været indlagt på et hospital i Malaysia, blaffet i Thailand, blevet bidt af en slange i Cambodja, dykket i syv lande på fire kontinenter og meget meget andet …

aworldofbackpacking i Cambodja
Copyright – aworldtoexplore.dk

Og nå ja – de lande Tine har rejst i er følgende:

Cambodja, Forenede Arabiske Emirater, Kina, Indonesien, Laos, Malaysia, Myanmar, Qatar, Singapore, Taiwan, Thailand, Vietnam, Sydafrika, Lesotho, Belgien, Danmark, England, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Polen, San Marino, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, Cuba, USA, Austration, New Zealand, Tonga, Agentina, Bolivia og Peru.

Besøg aworldtoexplore.dk