rejsetag

Barcelona er mulighedernes by. Her er noget for enhver smag. Der smuk arkitektur for dem, der vil udforske byens bygninger og parker, der er lækker mad og så er der også rig mulighed for at opleve verdensklasse fodbold for de fodboldinteresserede. Barcelona er derfor en by, der byder på lidt af det hele.

Park Guell i Barcelona - Spanien

 

Så uanset om man skal på familieferie, parferie, på tur med drengene eller pigerne, så er der masser af oplevelser, der venter. Barcelona er en utrolig alsidig by. Der er shoppingmuligheder, som giver en storbyoplevelse, men der er også smukke lokale gader og mulighed for et strandbesøg midt i byen. Det kan dog også være svært at finde ud af, hvad man skal gøre, når der er så mange ting at opleve. Derfor er der her tre gode råd til, hvad man skal opleve i Barcelona.

Oplev fodbold på Europas største stadion

På Camp Nou kan man opleve nogle af de helt store fodboldspillere såsom Messi og Suárez. Der er derfor sikret den helt store fodboldoplevelse, hvis man vælger at tage på stadion og se en kamp. Dertil er det en god ide at finde billige FC Barcelona billetter, hvilket er muligt til både Champions League og La Liga kampe.

Camp Nou - Barcelona i Spanien
Camp Nou

Uanset om man er fodboldelsker eller ej, er det en kæmpe oplevelse og mulighed at komme ind på Europas største stadion, hvor der er plads til hele 99.354 tilskuere. Stemningen er fed, og samtidig er der fodbold i verdensklasse på grønsværen. Der er ikke nogen, der kommer til at kede sig, når FC Barcelona går på banen, der er et hold med mange titler bag sig.

Unik arkitektur og smukke parker

Bygninger som La Sagrada Familia og Casa Battló er unikke bygninger, der har sat sit præg på Barcelonas arkitektur.

La Sagrada Familia strækker sig højt op i luften og danner ramme for en helt speciel oplevelse, når man træder ind i den bemærkelsesværdige bygning. Gaudí er kendt for flere af sine byggerier i Barcelona, hvilket også skal opleves. Byens parker er et besøg eller flere besøg værd. Her er der alle mulige forskellige slags aktiviteter, masser af mennesker og smuk natur.

Park Guell - Barcelona i Spanien
Park Güell

Park Güell er et sted, man skal tage hen. Her er der mulighed for afslapning og speciel arkitektur.

Verdensklasse tapas og lækre drikke

Man kan ikke tage til Barcelona uden at opleve det spanske køkken. Tapas kender vi fra Danmark, men det er bare noget andet at prøve det i Barcelona. Det mestrer de til perfektion, og der er mange forskellige muligheder, hvorpå man kan få en masse lækker mad på de mange restauranter i byen.

Taps i Barcelona
Tapas-anretning

Den lækre tapas skal selvfølgelig skylles ned med et glas (eller flere glas) cava eller sangria, som gør godt efter en lang dag, der både har budt på en byvandring og en tur på Camp Nou. Sidst, men ikke mindst, kan man nyde en gåtur eller en dukkert i havet på Barcelonas strand, som kan findes i centrum af byen.

Strand i Barcelona
Strand i Barcelona

Barcelona er derfor en by, der byder på lidt af hvert og noget til enhver smag.

Brug for penge til rejsen?

RejseSpion har lavet en oversigt over, hvor du kan optage mindre lån til drømmerejsen. Det er nemt og hurtigt.

> Lån penge til ferien