rejsetag

Du behøver ikke kunne tale engelsk for at leje en bil, når du skal til USA. Faktisk anbefales det at arrangere billig billeje i USA allerede inden afrejse. Så er alt på plads i god tid, og du skal blot klare lidt dokumenter, når du kommer frem til destinationen.

Billig billeje i USA

Efter en lang flyvetur er det rart at komme hurtigt videre til sit hotel i præcis den klasse lejebil, man har forberet sig på hjemmefra.

Billig billeje i USA med Billeje.info

På det danske billeje-site Billeje.info, kan du sammenligne priser på biludlejning i USA fra hundredvis af forskellige udbydere. Så behøver du ikke selv sidde og surfe frem og tilbage for at finde den rigtige pris. Samtidig får du også letforståelige informationer om både forsikring, fortrydelse med videre.

Biludlejning i USA

Billeje.info samarbejder med Cartrawler, som er en af verdens største formidlere af biludlejning. Selskabet udlejer biler for flyselskaber som blandt andre Ryanair og Norwegian.

Når du lejer bil i USA, skal du være opmærksom på nogle ganske få regler. Du vil blive overrasket over, hvor nemt og hurtigt du faktisk er ude at køre, når du kommer frem til din rejsedestination.