I dag har jeg fundet en billig rejse til Rom ved at sammensætte hotel fra trivago.dk og fly fra momondo.dk.

Du får hele tre nætter i den italienske hovedstad på 4-stjernet hotel og fly tur/retur fra København for kun kr. 1.170.

Rejseperioden er fra den 14. – 17. juni 2017.

Billig rejse til Rom

Den Evige Stad behøver næppe den store introduktion. Alligevel kommer her et par lynhurtige anbefalinger, så du får mest ud af din relativt komprimerede rejse til byen.

Har du ikke været der før, er Colosseum et must-see i Rom. Det er bare et ganske imponerende bygningsværk og man gyser ved tanken om fortidens blodige gladiatorkampe, som har udspillet sig i disse omgivelser.

Det romerske forum - Rom i Italien
Det romerske forum

Brug tiden fornuftigt og besøg også de nærliggende ruiner Forum Romanum (Det romerske forum), som er et af verdens mest fremtrædende arkæologiske udgravningscentre. Her får du et godt indblik i Roms gamle æra.

Men Rom er jo proppet til bristepunktet med seværdigheder. Prøv om du også kan finde tid til at opleve Peterskirken, Vatikanmuseet, Den Spanske Trappe, Trastevere, Pantheon og Trevifontænen.

Hotel Saint Paul Rome

På hotelsøgemaskinen trivago.dk har jeg fundet det 4-stjernede Hotel Saint Paul Rome. Du får alle tre nætter på hotellet for kun kr. 707 (per næse ved to personer).

Hotel Saint Paul Rome - Rom i Italien
Screenshot fra trivago.dk

Vi nærmer os højsæsonen med dette rejsetilbud, og så bliver det ikke billigere at bo på hotel i Rom. For at få prisen lidt ned har jeg derfor valgt et hotel, som ligger lidt uden for centrum af byen.

Hotellet ligger dog i kort gåafstand til San Paolo Metro, som tager dig hurtigt ind til centrum eller til byens seværdigheder.

På det interaktive kort herunder kan du få en fornemmelse af hotellets nærområde.

> BOOK HOTEL

Flybilletter til Rom

momondo.dk har jeg fundet tur/retur flybilletter til Rom til en attraktiv pris. Du flyver fra København med Ryanair for kun kr. 463.

Billige flybilletter til Rom i Italien
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at flyvemaskinen lander i Ciampino lufthavnen, hvorfra du selv skal sørge for transporten til hotellet. Det er dog en lille tur på kun cirka 20 kilometer.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Rom

Den spanske trappe - Rom i Italien
Den spanske trappe

Rom i Italien

 

Rom i Italien

Rom i Italien

Scooter - Rom i Italien

Trevifontænen - Rom i Italien
Trevifontænen

> Find andre storbyrejser på RejseSpion