Hvis du er den impulsive type, kan du lige nu redde dig billige flybilletter til Boston i delstaten Massachusetts i USA.

momondo.dk har jeg fundet tur/retur billetter fra København for kun kr. 1.998.

Rejseperioden er fra den 11. – 16. maj 2017.

Boston - Massachusetts i USA

Tag et par dage ud af kalenderen i maj og oplev dejlige Boston (nord for New York), der er en af de ældste byer i USA. Byen, som ligger ved Atlanterhavets kyst, er hjem for et stort antal europæiske immigranter og minder derfor også på mange områder om en europæisk storby.

Tag f.eks. et smut forbi det smukke Boston Public Library fra 1800-tallet og besøg det hæderkronede og prestigefyldte Harvard University.

Harvard University - Cambridge
Harvard University

En tur på The Freedom Trail kan også varmt anbefales. Her får du indblik i byens historie og ledes på gåben forbi en lang række af byens seværdigheder i form af vigtige museer, parker og kirker.

Cobblestone Street - Massachusetts i USA
Cobblestone Street

Endelig er Boston også en rigtig sportsby. Måske kan du være heldig at opleve en kamp med Patriots, The Celtics, The Bruins eller Boston Red Sox.

Er du en serienørd, er der ingen vej udenom adressen 84 Beacon Street. Her ligger baren, hvor tv-serien Sams Bar i sin tid blev optaget.

Billige flybilletter til Boston

Som skrevet er billetterne fundet på momondo.dk. Du flyver tur/retur fra København til Bosten med Norwegian Air for kun kr. 1.998.

Billige flybilletter til Boston
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK FLYBILLETTER

Hotel i Boston

Det største og bedste udvalg af hoteller finder du på trivago.dk. Det er dog relativt dyrt at bo på hotel i Boston. Du skal være heldig, eller bevæge dig 10+ kilometer udenfor centrum for at finde noget til under kr. 1.000 per overnatning (for to personer).

Derfor kunne privat indkvartering måske være et alternativ. Det kan ofte gøres lidt billigere. Tjek eventuelt airbnb.dk og se om noget passer til dit budget.

Stemningsbilleder fra Boston

Boston - Massachusetts i USA

Boston - Massachusetts i USA

 

Boston - Massachusetts i USA

Boston - Massachusetts i USA

Boston - Massachusetts i USA

Boston skyline - Massachusetts i USA

Havnen i Boston - Massachusetts i USA

Metro i Boston - Massachusetts i USA