Selvom den danske sommer har været god ved os, kan de fleste sikkert bruge lidt mere sol. Det er der rig mulighed for med disse billige flybilletter til Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

Du flyver tur/retur fra København for kun kr. 1.720.

Billetterne er med afgang i november, hvor den gennemsnitlige dagstemperatur i Dubai ligger på 29 grader. Vandet er 28 grader. Ikke så tosset.

Billige flybilletter til Dubai

Jeg har fundet flybilletterne på flysøgemaskinen momondo.dk. Du flyver med Norwegian fra Københavns Lufthavn for kun kr. 1.720.

Rejseperioden er fra den 3. november – 13. november 2018.

Billige flybilletter til Dubai med Norwegian
Screenshot fra momondo.dk

> BOOK BILLETTERNE PÅ MOMONDO.DK

Hotel i Dubai

Du får sikkert også brug for overnatning i Dubai. Det er ikke noget problem, for storbyen vrimler med hoteller – dog i meget varierende prisklasser.

Jeg har fundet et rigtig godt bud i Golden Square Hotel Apartments. Det er et 3-stjernet lejlighedshotel. Det er ikke luksus, men et godt køb.

Prisen er kun kr. 1.460 (ved to personer) for alle 9 nætter. Bemærk at selvom flybilletterne er med afrejse den 3. november, har jeg valgt første indkvarteringsdag den 4. november, da du er i flyvemaskinen den første rejsedag og ikke behover indkvartering.

Golden Square Hotel Apartments - Dubai
Screenshot fra skyscanner.dk

Golden Square Hotel Apartments ligger i hjertet af Dubai. Brug det interaktive kort herunder til at dykke ned i hotellets nærområde.

På værelset finder du aircondition, egen balkon, sattelit-tv og gratis internet. Desuden har du adgang til udendørs pool, fitnessrum og sauna.

> BOOK HOTELLET PÅ SKYSCANNER.DK

Stemningsbilleder fra Dubai