Wow – i dag har jeg fundet super billige flybilletter til London på flysøgemaskinen momondo.dk. Du flyver tur/retur fra København med Ryanair for kun kr. 226. Det er billigere end en togbillet mellem Arhus og København 🙂

Rejseperioden er fra den 3. – 6. april.

Westminster Bridge - London i England

London calling

Evigt pulserende London er med sine utallige seværdigheder, gode shoppingmuligheder, alsidige teatre/musicals, spændende loppemarkeder og store udvalg af gode spisesteder en af de mest populære destinationer, når danskerne tager på storbyferie i Europa.

Der er ikke plads til det hele i dette blogindlæg, men på din smuttur til London kan jeg klart anbefale en tur til byens relativt nye varetegn London Eye (Millennium Wheel). Det store pariserhjul i midten af London er hele 135 meter højt og giver en fantastisk udsigt over byen.

Af andre seværdigher, som bare skal krydses af, når du er i London, er St. Paul’s Cathedral, Hyde Park, British Museum, Buckingham Palace, Royal Albert Hall og St. Paul’s Cathedral.

Husk også at bevæge dig ud i Londons forskellige kvarterer. Du finder masser af oplevelser i områder som Soho, Notting Hill og Covent Garden.

Billige flybilletter til London

Som nævnt har jeg fundet de billige flybilletter til London på momondo.dk. Med en pris på kun kr. 226, kan det dårligt betale sig at blive hjemme.

Billige flybilletter til London
Screenshot fra momondo.dk

Bemærk at flyvemaskinen fra Ryanair lander i Stansted lufthavnen. Det er dog nemt at komme fra Stansted til det centrale London. F.eks. kører der tog hvert kvarter. Læs mere om dine muligheder og se priser på lufthavnens hjemmeside.

Indkvartering i London

Som altid finder du det bedste overblik over hoteller i London på hotelsøgemaskinen trivago.dk.

En mulighed kunne være det 3-stjernede hostel/vandrehjem LSE Rosebery Hall. Det koster kr. 310 per person per overnatning i perioden (3. – 6. april) – og så er det inklusiv morgenmad.

LSE Rosebery Hall - London i England
Screenshot fra trivago.dk

> BOOK VÆRELSE PÅ LSE ROSEBERY HALL

Stemningsbilleder fra London

London i England

London Eye - London i England
London Eye

 

Themsen - London i England
Themsen
Tower Bridge - London i England
Tower Bridge
Tower of London - London i England
Tower of London
Trafalgar Square - London i England
Trafalgar Square

Weekendtur til London