I dag er jeg faldet over nogle ret billige flybilletter til Valencia fra København. Prisen er kun kr. 327 for tur/retur billetter.

Nedenstående eksempler tager udgangspunkt i rejseperioden 13. – 17. juni 2017. Der er dog flere afgange til Valencia i juni måned i nogenlunde samme prisleje.

Billige flybilletter til Valencia i Spanien

Byer som Madrid, Barcelona og Malaga er danskernes favoritter, når den står på storbyferie i Spanien. Landets tredjestørste by (cirka 800.000 indbyggere) Valencia får til gengæld ikke meget opmærksomhed. Det er en skam, for Valencia er lidt af en storbyperle, som byder på et væld af oplevelser.

Oplev f.eks. det kæmpestore fødevaremarked Mercado Central. Her kan du købe, alt hvad maven begærer af fødevarer fra friske fisk og grøntsager til slik og de lækreste lufttørrede skinker.

Markedet er et besøg værd, selvom du ikke er på indkøb. Atmosfæren, stemningen og den modernistiske hal skal bare opleves, når man er i Valencia.

Mercado Central - Valencia i Spanien
Mercado Central

En anden must-see attraktion er Kunstarternes og Videnskabernes By – eller på spansk Ciudad de las Artes y las Ciencias. Byen, som arkitektonisk er futuristisk og meget nyskabende, rummer blandt andet et stort akvarium og eksperimentarium.

Med sin placering lige ud til Middelhavet, er der naturligvis også gode muligheder for en dukkert. Valencia har nogle dejlige fine sandstrande og rigtig godt badevand.

Cullera Playa los Olivos - Valencia i Spanien
Cullera Playa los Olivos

Billige flybilletter til Valencia fra København

Som skrevet får du flybilletterne tur/retur fra København til kun kr. 327 i perioden 13. – 17. juni. Billetterne er fundet på momondo.dk.

Billige flybilletter til Valencia fra København
Screenshot fra momondo.dk

Der findes dog også andre afgange i juni i nogenlunde samme prisklasse. Se herunder eller leg selv lidt med søgefiltrene på momondo.dk.

Indkvartering i Valencia

Uanset hvilken periode du vælger at rejse i, anbefaler jeg som altid at tjekke hotel på hotelsøgemaskinen trivago.dk.

Vil du gerne lidt længere ind under huden på spanierne – og måske bo lidt billigere – kan du tjekke mulighederne for privat indkvartering på airbnb.dk.

Stemningsbilleder fra Valencia

Plaza del Ayuntamiento - Valencia i Spanien
Plaza del Ayuntamiento
Plaza Redonda - Valencia i Spanien
Plaza Redonda

 

Puerta del Mar - Valencia i Spanien
Puerta del Mar

Valencia i Spanien

Valencia i Spanien

Valencia i Spanien

Skyline - Valencia i Spanien

Valencia i Spanien