RejseSpion har fået lov til at udgive et kapitel af e-bogen “De 7 bedste oplevelser i London“. Bogen er skrevet af Kristoffer Føns, som blandt andet driver rejsebloggen rejsekris.dk og traveleast.dk og desuden har skrevet om rejser til London siden 2013.

Få en forsmag herunder, hvor Kristoffer giver en kort intro til Borough Market – eller hent hele e-bogen ganske gratis.

Sandwiches på Borough Market i London

 

Borough Market er et klassisk britisk madmarked, der har eksisteret i mange hundrede år og fortsat trækker rigtig mange besøgende – med god grund.

Man mødes af så mange forskellige sanseindtryk, at det kan være helt overvældende, når først man træder ind på markedet. Lokationen er under en togbane, hvilket blot forstærker hele oplevelsen af at være på et autentisk, gammelt marked midt i London.

Oste på Borough Market
Stort udvalg af oste på Borough Market

Borough Market stammer helt tilbage fra år 1014, men holder fortsat fanen højt og har nu et kæmpe udvalg af alt fra britisk ost til cider og masser af eksotisk mad fra lande over hele verden. Man kan både købe f.eks. kød fra slagteren og forskellig mad der kan indtages med det samme.

 

Pølser på Borough Market

Borough Market ligger tæt på bl.a. Sky Garden og Tower of London. Man kan også stå af ved London Bridge på en bådtur og derfra gå et par hundrede meter til markedet.

Hvor?

East London
8 Soutwark Street
London SE1 1TL

Stationer i gå-afstand: London Bridge, Monument