Undertegnede har ikke selv besøgt Boston. Ikke desto mindre blev jeg forelsket i byen, som er hovedstad i den amerikanske delstat Massachusetts, første gang jeg så Martin Scorseses mesterværk The Departed.

I filmen leger Leonardo DiCaprio, Matt Damon og Jack Nicholson politi og røvere i den sydlige del af Boston. Ser man bort filmens bandekriminalitet og afstumpede vold, så kan man i baggrunden skimte billeder fra en smuk og forførende by.

Derfor blev jeg begejstret, da jeg på Momondo netop fandt billige returbilletter til Boston til kun kr. 2.115. Det giver mulighed for en smuttur til Boston – inkl. hotel – til lige under en femtusindekroneseddel.

Boston - Massachusetts

Hotel
Du kan få relativ billig indkvartering på det centralt belligende West Broadway Quarter. Det koster kr. 2.884 (per næse ved to personer) for 5 nætter.

West Broadway Quarters - Boston

Hotellet ligger 1,8 km fra Bostons centrum og har desuden gratis WiFi. Bemærk at der er fælles badeværelse.

> BOOK HOTEL

Indrømmet – det er ikke noget luksushotel, men kan være svært at finde billigere, hvis du gerne vil bo centralt i byen. Alternativt kan du prøve med en søgning på Airbnb.dk for privat indkvartering.

Fly
Rejsen starter i Københavns Lufthavn den 13. oktober. Du flyver til Boston med Norwegian Air og returbilletterne koster kun kr. 2.115 – fundet på Momondo. Hjemrejsen er den 18. oktober.

Du flyver direkte både ud og hjem, så rejsen kan klares under 8 timer!

Fly til Boston - USA

Transfer mellem hotel og lufthavn skal du selv stå for. Det tager en lille halv time i bil.

> BOOK FLYBILLETTER

Stemningsbilleder fra Boston

John Hancock bygningen
John Hancock bygningen

Boston - Massachusetts

 

Boston - Massachusetts  Boston - Massachusetts

Boston - Massachusetts

Beacon Hill
Beacon Hill

Boston - Massachusetts

Boston - Massachusetts

> BOOK FLY OG HOTEL