rejsetag

Mange forbrugere bruger hver eneste dag, deres bærbare. Denne kan bruges i hjemmet til at tjekke dagligdags ting såsom tilbud, shoppe online eller finde opskrifter på. Andre bruger deres computer mens de er på farten til og fra studie og arbejde.

Det er vigtigt, at man husker at beskytte sin computer på bedst mulig vis, hvilket kan gøres med et computer sleeve.

Sleeve til computeren

 

Mange vælger at købe en computertaske i forbindelse med deres studie eller arbejde, dog er denne oftest ikke stor nok til at indeholde både frokost, bøger, kalender, oplader, computer og evt. rejse- eller skiftetøj. Derfor kan man med fordel købe et computer sleeve til rejsen, således at man kan pakke sine ting i en større taske.

Der findes mange forskellige slags computer sleeves, det vigtigste er dog at man kigger efter størrelsen inden man køber et. En computer skal ikke presses ned i et sleeve, ej heller skal det kunne rutsje rundt i det. Derfor må man købe efter størrelse, hvilket gøres i forhold til den bærbares tommer. Oftest fås computer sleeves i størrelserne 11”, 13” og 15”, da det er de færreste, der slæber deres 17” med på tur.

Fremvis din personlige stil med et computer sleeve

Stil og fremtoning er vigtigt for de fleste mennesker, da man ønsker at andre skal få et godt indtryk af, hvem man er som person. Som tidligere nævnt kan man få computer sleeves i mange forskellige størrelser, der passer til ens computer, men disse findes også i forskellige farver, materialer og designs.

De mest købte sleeves i forbindelse med karriere og arbejde er dem i læder og filt. Disse har et rent design, med strømlinede linjer, der giver udtryk for professionalitet og god stil. Studerende derimod søger ofte efter et computer sleeve, der er nemt at åbne og hvor computeren kan støttes af sleevet mens den er i brug på skødet.

Uanset, hvilken stil man er til eller hvilken form for sleeve man ønsker, kan man finde dét og andre former for tilbehør til sin bærbare her.

Sådan kan du forlænge levetiden på din bærbar

Der findes mange ting, man kan gøre for at gøre levetiden for ens bærbar længere. Det er vigtigt, at man køber et nyt opladerkabel, hvis det gamle får en flænge eller et knæk eller hvis det har en tendens til at blive for varmt. Man ønsker ikke at ens bærbare computer skal brænde af, således at man mister alle sine oplysninger, vigtige dokumenter osv.

Derudover bør man købe et computer sleeve til ens bærbare, for at beskytte mod stødskader og ridser. En computertaske kan gøre mange gode ting for ens bærbare mens man er på farten, dog kan den ikke altid beskytte mod hårde tryk og slag. Med et beskyttende sleeve omkring computeren inden den ligges i tasken, er man bedre sikret.

Til rejsen skal man hurtigt og nemt kunne få fat i sin bærbare, især hvis man skal arbejde eller bruge den til lektier undervejs på turen.