rejsetag

På Spaniens middelhavskyst ligger Estepona, som er en relativt stor by i det vestlige Costa del Sol. Byen er at finde cirka 45 kilometer fra den internationale Gibraltar-lufthavn i vest, og cirka 80 kilometer fra Malagas lufthavn i øst. Estepona samlede antal indbyggertal er cirka 60.000 mennesker, og byen nyder godt af et behageligt subtropisk klima med 18 grader i gennemsnit. Omgivet af egnens mange bjerge mod nord og middelhavet mod syd, er der rigtig mange turister som finder byen perfekt til feriemæssige formål. Byen er dog, som mange andre byer er, ikke blevet overrendt af turister. Byen har bevaret sin historie som gammel fiskerby, men har også plads til ferieglade mennesker fra hele verden. I Estepona kan man gå på eventyr blandt de kulturhistoriske monumenter, dykke ned i middelhavets sommerlige havvand eller udforske den skønne natur som omkranser byen. Ellers kan man nyde byens café og restaurant-liv, som er med klassisk sydspanske traditioner. Find en luksus villa i Spanien og Estepona ved at klikke på linket.

Lej villa i Estepona - Spanien

 

Utrolig charmerende og historisk

Hvis man skal beskrive Estepona med få ord, så kan man sige, at byen er en virkelig autentisk og charmerende. Der er få byer i det sydspanske, formår at være lige så autentisk som Estepona, men samtidigt også formå at være egnet til ferieliv. Byen har, i særdeleshed ved deres havnefront etableret et cafémiljø, som ikke alene højner byens visuelle profil, men også serverer gode drinks og måltider.

Havnefronten i Estepona i Spanien

Her er nemt at nyde sin ferie med alt hvad, der hører til. Byen huser nemlig også en masse glimrende restauranter, der har alt hvad man som turist måtte lede efter. Uanset om du er på jagt efter noget lokalt, er sulten efter pizza eller vil spise noget helt tredje, kan restauranterne i Estepona være behjælpelig. Du kan også få stillet din sult efter at shoppe. For i byen finder du nemlig et hav af forskellige butikker, hvor du kan få mere eller mindre alt, hvad hjertet begærer. Sko, tøj, tasker, souvenirs – alt er til at finde i den sydspanske by. Det er ganske enkelt en autentisk spansk fiskerby, som også er gearet til turister.

Shopping i Estepona i Spanien

Esteponas kyst er ganske enkelt fantastisk

Lang dens lange spanske sydkyst findes uendeligt mange badestrande. En del af dem overrendes hvert år, af turister fra hele verden – sådan er det ikke i Estepona. For selvom byens mange sandstrande er virkelig populære, er det muligt at nyde en badetur uden for meget påstyr. Byens mest populære badestrande bærer navnet “La Rada”, og findes mere eller mindre tæt byens midte. Den begynder nemlig ved Esteponas marina, og går tværs gennem byen.

La Rada stranden i Estepona i Spanien

Lidt udenfor Estepona by, ligger stranden El Cristo Beach, som er i en lille bugt. Det gør, at den er utrolig børnevenlig, da det ikke er den samme vind eller høje bølger i vandet hvilket gør, at den simpelthen er fantastisk til familier med små børn. Alle strande er tilmed mandsopdækket af hyggelige og autentiske caféer, som serverer kolde drinks og snacks til badeturen. Så skulle man være dækket ind, hvis man bliver en smule sulten eller tørstig efter en tur på stranden.

Kombiner Estepona med sport

I Estepona, er det også muligt at kombinere ferien med sport. Specielt golf og tennis er sportsgrene, som virkelig bliver dyrket på egnen, og derfor kan man sagtens booke en sportsferie til byen. Der er et hav af gode baner, som man kan få glæde af, hvis man er til den slags. Det kan dog være en fordel, hvis man ved hvornår man ønsker at spille, lige at booke i forvejen. Specielt golfbanerne i og omkring Estepona er populære, hvilket kan betyde ventetid – så hvis man vil være sikret de bedste tider, så book gerne i forvejen.