Snup en forlænget weekend i Belgiens hippe hovedstad Bruxelles. For kun kr. 940 får du 3 dage på et lækkert 3-stjernet hotel centralt i Bruxelles og fly tur/retur fra København.

Rejseperioden er fra den 10. – 13. november.

Grand Place - Bruxelles i Belgien

Foruden at være det administrative centrum for EU, er Bruxelles en fascinerende hovedstad. Byen er rig på historie og samtidig hip, moderne og multikulturel.

På en forlænget weekend skal du naturligvis nå et smut forbi Grand Place, som er en af Europas smukkeste pladser. Oplev også Bruxelles’ svar på Den Lille Havfrue Manneken Pis. Den kun 60 centimeter høje bronzestatue af en tissende dreng, gør ikke meget væsen af sig, men er et must-see som turist i Bruxelles.

Prøv om du ikke også kan finde tid til et besøg i den meget store og smukke kirke Koekelberg, en tur til det kongelige kunstmuseum Musées Royaux des Beaux Art og at opleve museet for tegneseriekunstnere Centre Belge de la Bande Dessinée.

Endelig skal du også unde dig selv en omgang moules frites. Denne specialitet består af friske muslinger med sprøde pommes frites og mayo. Mums!

Hotel
trivago.dk har jeg fundet det centralt beliggende hotel Best Western Royal Centre. Du får alle 3 dage på hotellet for kun kr. 792 (per næse ved to personer).

Best Western Royal Centre - Bruxelles i Belgien

tripadvisor.dk har hotellet en fin rating på 3,5 af 5 fra tidligere gæster. Tjek hotellets nærområde ved at navigere i kortet herunder.

> BOOK HOTEL

Fly
Flybilletterne (Ryanair) er urimeligt billige. Du flyver tur/retur fra København for kun kr. 148. De billige billetter er fundet på momondo.dk.

Billige flybilletter til Bruxelles i Belgien

> BOOK FLYBILLETTER


Stemningsbilleder
EU kommisionen - Bruxelles i Belgien

Grand Place - Bruxelles i Belgien

 

Grote Markt - Bruxelles i Belgien

Det belgiske flag

Kort over Belgien

Manneken Pis - Bruxelles i Belgien